Setari Cookie-uri

Urmeaza-ti simturile cu noua apa de parfum AVON Instinct

In premiera imaginea unui parfum AVON, senzuala Megan Fox adreseaza tuturor femeilor indemnul de a fi sexy si pline de incredere si, mai presus de orice, de a avea curajul sa-si urmeze instinctele in orice clipa.

Comunicat de presa

Noul parfum AVON Instinct te va inspira sa te lasi condusa de intuitia feminina, care iti poate transforma orice zi intr-un eveniment special.

Acordurile citric-fructate ce se impletesc cu notele de camelie, lemn de santal, fruct stea si mosc te vor provoca inca de la prima pulverizare.

Tie ce iti spune instinctul?

Noua apa de parfum s-a nascut in urma colaborarii cu parfumierul Rodrigo Flores-Roux, a carui principala sursa de inspiratie a fost senzualitatea femeii increzatoare: Acea ipostaza sexy si plina de incredere a femeilor m-a inspirat sa creez AVON Instinct.

Am vrut un parfum care sa le incurajeze sa isi exploreze simturile.

Prin aroma de neuitat, apa de parfum Instinct te incurajeaza sa iti pui in evidenta feminitatea, sa fii tu insati.

Dupa cum ne spune creatorul, este vorba despre amestecul olfactiv care te invita pur si simplu sa te lasi purtata de instinct.

Citește și:

Noua apa de parfum face parte din gama Instinct, alaturi de deodorantul si lotiunea de corp cu aceeasi aroma exotica.

Gama include si versiunea masculina a produselor, bazate pe un amestec de mandarina salbatica, salvie si lemn de abanos.

Produsele vor fi disponibile incepând cu data de 26 septembrie 2013 si pot fi comandate prin intermediul Reprezentantilor AVON.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.