Setari Cookie-uri

Vestimentatie romaneasca de inspiratie bizantina

Blouse Roumaine Shop reinventeaza piesele vestimentare romanesti.

Comunicat de presa

Pentru colectia de toamna, artizani autohtoni reuniti in proiectul de e-commerce, Blouse Roumaine Shop, au creat o colectie-capsula de articole statement originale, compusa din veste incarcate cu broderii realizate manual cu fir auriu si fote remarcabile prin designul opulent din zona Banatului.

Intitulata, Arte Bizantino, colectia lansata de scouterii Blouse Roumaine Shop raspunde curentului de moda al acestui sezon inspirat din cultura bizantina. Fiecare piesa pastreaza traditia mestesugului manual si inconfundabila tehnica romaneasca de broderie.

Lansat in aprilie 2013, Blouse Roumaine Shop este un concept store online dedicat pieselor vestimentare realizate de mestesugari autentici.

Proiectul reuneste cei mai buni creatori de ii si alte produse de artizanat din Romania cu sprijinul Uniunii Nationale a Cooperatiei Mestesugaresti. Scopul acestui proiect este de a promova comunitatiile mestesugaresti din Romania si a de a le crea o platforma digitala care sa raspunda tendintelor pietelor internationale de retail.

Citește și:

Bluzele romanesti respecta mestesugurile artistice ce incorporeaza traditia specifica si geniul creator al artizanilor autohtoni. Pe langa selectia de bluze artizanale, platforma pune la dispozitie si produse de design interior realizate manual, articole pentru copii, camasi pentru barbati si accesorii.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.