Kudika
18 Septembrie 2013

Intampina toamna cu stil si eleganta

comunicat de presa

Eșarfa stil Pashmina - piesă de rezistentă în acest sezon: iată cum o porți!

SENSE intampina noul sezon toamna-iarna 2013-2014 cu o colectie menita sa ofere multiple variante de stilizare si adaptare diferitelor ocazii sau momente ale zilei.

O garderoba completa si complexa, din care nu lipsesc piesele de baza, precum camasile sau fustele creion, insotite de detalii de croi ingenioase, cardiganele comfortabile tricotate si sacourile din boucle, precum si rochiile elegante de cocktail, invaluite intr-o aura cu aer usor retro.

Designerul Andreea Tincu a creat pentru Sense o colectie impresionanta de modele cu care brandul intampina noul sezon. Colectia este structurata pe mai multe teme, fiecare dintre acestea fiind dezvoltate pe parcursul urmatoarelor luni cu modele noi .

Una dintre propunerile designerului este linia Seascape, intr-o paleta cromatica profunda in care albastrul mykonos detine rolul principal si se combina interesant cu movul intens, verdele emerald, ultramarine-ul, atat in block colors cat si in imprimeuri delicate.

Andreea Tincu se aliniaza tendintelor internationale in ceea ce priveste noua lungime pentru fuste si
rochii, coborand linia acestora sub genunchi. Talia pieselor vestimentare este inalta, subtiind optic silueta.

Un alt must-have al colectiei este cardiganul “2 in 1” tesatura/fir tricot, o alegere inspirata pentru combinatiile cu piese uni. Aceste combinatii pot fi extrem de variate, in functie de nuantele alese din matasea imprimata.

Stilul școlăresc de inspirație preppy: descoperă ce piese să combini

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: