Setari Cookie-uri

Noile parfumuri GLAMOUR de la Bourjois

Bourjois te invita sa iti exprimi feminitatea in stilul tau: Chic, Lovely, Fantasy, Excessive

comunicat de presa

Bourjois, unul dintre brandurile ce au scris istoria parfumurilor la nivel mondial, isi pune din nou in practica know-how-ul de parfumier si lanseaza in prag de toamna o noua linie de parfumerie, numita in mod sugestiv Glamour!

Odata cu aniversarea a 150 de ani, Bourjois incarneaza cele patru stiluri distincte ale feminitatii in patru arome Glamour diferite, dar care au in comun acelasi chic parizian extrem de fermecator:


Glamour Lovely
– note delicate si stralucitoare pentru femeia tandra si indragostita de viata!
Glamour Chic – o aroma sofisticata, rafinata si intensa ce intruchipeaza eternul feminin…
Glamour Fantasy – parfumul cu un strop de nebunie, stralucitor si ultra-fermecator!
Glamour Excessive – note neasteptate, irezistibile si senzuale, semnatura unei “femme fatale”

Citește și:


In luna Septembrie parfumurile Glamour se gasesc la pret special de lansare 79 de lei - Eau de Parfum 50 ml


File de istorie

Traditia de parfumier a brandului Bourjois incepe in 1880 cand acesta da nastere primelor creatii aromate - Parfums pour les mouchoirs – destinate batistelor.

In 1923 ia nastere Mon Parfum, prima esenta dedicata exclusiv femeilor, iar 4 ani mai tarziu este lansat parfumul ce urma sa faca istorie la nivel mondial: Soir de Paris. Semnat de Ernest Beaux - poate cel mai influent parfumier al tuturor timpurilor - Soir de Paris devine in 1937 cel mai dorit parfum din intreaga lume.

Nu este de mirare ca una dintre urmatoarele creatii ale lui Ernest Beaux este astazi cotata drept cel mai bine vandut parfum la nivel mondial, imprumutand din aromele inconfundabilului Soir de Paris.

GLAMOUR de la Bourjois a fost initial lansat in 1953, oferind sub acest nume simbolic un parfum floral-ciprat-aldehidic “pe cat de atractiv, pe atat de tineresc”.

Citește și:

Astazi, Bourjois reinterpreteaza acest simbol al chic-ului parizian si celebreaza atitudinea Glamour cu o colectie noua de parfumuri… GLAMOUR.

Tu…ce tip de Glamour esti?

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.