Setari Cookie-uri

Trusa de prim-ajutor pentru o coafura perfecta intreaga zi

Obiectele ce nu trebuie sa lipseasca din mini-trusa.

comunicat de presa

Cu totii stim ca geanta unei femei contine nenumarate lucruri: de la nelipsita trusa de make-up, gadget-uri, pana la carti de vizita. Toate acestea pentru a ne asigura de faptul ca, indiferent de imprejurare, nimic nu ne va lua pe nepregatite – nici un meeting neasteptat sau o iesire cu prietenii.

Specialistii CLEAR ne recomanda sa strecuram si o mini-trusa de „prim-ajutor” pentru un par stralucitor de dimineata pana seara.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana:

Poluarea din aer, imposibil de evitat mai ales in marile orase, este unul dintre factorii care afecteaza aspectul parului. Mijloacele de transport polueaza aerul cu oxizi de carbon si de azot, hidrocarburi nearse, oxizi de sulf, plumb, funingine etc. De aceea este important sa folositi produse care curata, fortifica firul de par si care-l ajuta sa-si mentina sanatatea si aspectul stralucitor pe durata intregii zile.

Citește și:

Obiectele ce nu trebuie sa lipseasca din mini-trusa sunt:
- O perie de par cu dinti mari care te ajuta sa-i redai aspectul de proaspat coafat, chiar si dupa o zi plina de drumuri prin oras sau intalniri. Este foarte important ca perierea sa se faca delicat, fara a trage de par si fara a apasa asupra zonei scalpului.

- Un accesoriu pentru a prinde parul atunci cand acesta nu mai are aspectul dorit: parul prins intr-o coada lejera va fi mereu o solutie salvatoare, indiferent de ocazie. Ai grija insa daca obisnuiesti sa-ti prinzi parul des sa folosesti elastice invelite in materiale moi sau mese de culoarea parului. Cand folosesti clestisori sa fii atenta ca firele de par sa nu se incurce in arcul sau in dintii acestora.

- Oglinda: nelipsita din geanta unei femei, te ajuta sa te simti increzatoare atunci cand parul tau straluceste de sanatate. In plus, poti vedea cand ai nevoie de un retus.

Citește și:

- Crema de maini: pe langa beneficiul principal de a hidrata pielea, poti folosi o cantitate foarte mica de crema si pentru a-ti aranja firele rebele de par, dupa o zi lunga. Cremele de maini contin uleiuri benefice, potrivite inclusiv pentru firul de par.

- Sampon: daca esti o persoana activa si iti place sa mergi la sala, este recomandat ca dupa antrenament sa te speli pe cap cu un sampon adecvat tipului tau de par pentru a elimina excesul de sebum generat in urma efortului fizic.

CLEAR te ajuta sa te bucuri de un par stralucitor si sanatos. Samponul antimatreata CLEAR ANTI HAIR FALL fortifica firul de par fragil si reduce caderea parului cauzata de ruperea acestuia cu pana la 95% (fata de un sampon fara balsam).

Mai mult decat atat, datorita complexului Nutrium 10 din sampoanele antimatreata CLEAR, te bucuri de unica formula cu nutrienti benefici care patrund in profunzime, hranind si ingrijind pielea capului.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.