Setari Cookie-uri

Aperol Spritz adauga savoare intalnirilor in doi

Ce spune despre tine bautura pe care o alegi la prima intalnire?

comunicat de presa:

Cand ai o intalnire speciala, iar persoana cu care ai iesit te intreaba ce ai prefera sa bei, alegerea ta poate oferi celuilalt informatii pretioase despre tine. Daca vrei sa faci o impresie buna, asigura-te ca alegerea ta este una inspirata.

Intalnirile in doi inseamna sa te distrezi in timp ce iti cauti perechea potrivita, iar Aperol Spritz este alegerea perfecta pentru a-ti dezvalui latura efervescent-distractiva.

Cu totii stim ca prima impresie conteaza, asa ca de ce sa nu te asiguri ca reusesti sa-ti impresionezi partenerul sau partenera inca de la prima intalnire? Mai jos iti oferim un ghid al bauturilor, care te va ajuta sa citesti printre randuri.

Ce spune despre tine, cu adevarat, bautura pe care o alegi la o intalnire in doi?

• Bere – Fie ca este produsa local sau adusa din vreun loc exotic, berea este alegerea sigura a unei persoane care nu se hazardeaza
• Vin alb – Dezinvolt si racoritor, vinul alb sugereaza ca esti o persoana relaxata si sensibila
• Vin rosu – Alegerea unui pahar de vin rosu indica o persoana cu o perspectiva matura asupra vietii
• Gin Tonic – O bautura reconfortanta, clasicul G&T arata ca preferi siguranta si stabilitatea
• Shot-uri – Comandarea unei runde de shot-uri arata ca esti extrovert
• Aperol Spritz – Un mix distractiv care iti va scoate in evidenta latura amuzanta, perfect pentru un inceput revigorant al serii

Citește și:

Chiar daca esti la prima, a doua sau a treia intalnire, intr-un bar, in parc sau pe plaja, Aperol Spritz iti aduce momente de distractie si fericire in orice ocazie.

APEROL SPRITZ

Aperol Spritz este aperitivul perfect, caracterizat prin culoarea portocalie si gustul unic gratie retetei neschimbate pe baza de infuzie de ingrediente selectionate, cum ar fi bitter, portocale dulci si multe alte plante (inclusiv rubarba) si radacini in proportii perfecte.

Se prepara foarte usor si are atingerea gustului delicios al sampaniei sau al Prosecco. Reteta este atat de simpla, cat ai spune 3,2,1 si tot ce trebuie sa faci este sa schimbi paharele obisnuite cu cele mari de vin, sa le umpli cu cuburi de gheata, sa adaugi o felie de portocala, 3 parti de Prosecco sau orice alt vin spumant sec, 2 parti Aperol si apoi un strop de apa minerala, pentru a da savoare evenimentului.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    18 Septembrie 2013
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.