Setari Cookie-uri

Toamna asta, plutesti cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light

Activia Light ofera consumatoarelor sale sansa de a castiga o pereche de pantofi de designer pe zi

comunicat de presa

Activia Light ofera consumatoarelor sale sansa de a castiga o pereche de pantofi de designer pe zi

A venit toamna si vrei sa iti pastrezi vitalitatea si atitudinea increzatoare din timpul zilelor insorite de vara? Activia Light te ajuta sa te mentii la inaltime, oferindu-ti exact ce iti doresti: o silueta de invidiat si... pantofi stiletto de designer.

In perioada 9 septembrie – 8 octombrie 2013, Activia, iaurtul care ofera cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca*, deruleaza special pentru tine campania “0% grasime, 100% stil” prin care poti castiga o pereche de pantofi de designer pe zi.

Pentru a castiga pantofii mult doriti, incepe prin a te bucura de oricare din variantele Activia Light cu un gust savuros si care te ajuta sa iti mentii silueta, 0% grasime. Iaurturile Activia Light contin fructe delicioase si sunt uşor de integrat intr-o alimentatie sanatoasa, fiind ideale pentru a fi consumate in orice moment al zilei, oriunde te afli.

Citește și:

Astfel, incearca una dintre variantele Activia Light: Activia capsuni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de baut zmeura de 250g sau Activia light de baut ananas si mandarine de 250g si pregateste-te sa plutesti deasupra tuturor!

Intra pe aplicatia „0% grasime, 100% stil” de pe pagina de Facebook Activia, alege-ti perechea de pantofi preferata si inscrie codul unic de pe oricare Activia Light. Poti castiga zilnic, prin tragere la sorti, o pereche de pantofi stiletto de designer. Mai multe coduri introduse in aplicatie, mai multe sanse de a castiga pantofii pe care orice femeie si-i doreste.

Mai multe detalii despre promotie “0% grasime, 100% stil” gasesti pe pagina de Facebook Activia.

Cand te simti bine in interior, plutesti deasupra tuturor!

Citește și:

* potrivit raportului Best Buy Award– Romania, 2013/2014

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.