Setari Cookie-uri

Bucuresti Mall gazduieste Targul de Placeri Urbane - Bucuresti Mallipsitor 2013!

O lume de povesti.

comunicat de presa:

In perioada 19 - 22 septembrie 2013, Bucuresti Mall se imbraca in atmosfera de poveste si gazduieste cea de-a doua editie a Targului de Placeri Urbane – Bucuresti Mallipsitor 2013! Targul pune la dispozitia vizitatorilor numeroase activitati interesante si recreative care sa ii scoata din rutina zilnica, accesorii si decoratiuni inedite, dar si o multime de preparate delicioase pentru toate gusturile!

Intre orele 10:00 - 22:00, vizitatorii vor putea explora o intreaga lume de povesti, avand ocazia sa se fotografieze in haine de epoca si sa intre in pielea personajelor celebre din trecut. De asemenea, se vor putea indulci cu produse premium din ciocolata, inghetata traditionala turceasca, dulciuri homemade, praline belgiene sau delicatese traditionale arabe.

In zilele de vineri, 20 septembrie si sambata, 21 septembrie, incepand cu ora 18:30, Bucuresti Mall va fi gazda unor spectacole de dans standard, irlandez, latino si street dance oferite de Mondo Dance si Irish Way.

Citește și:

Toti iubitorii de cafea sunt invitati duminica, 22 septembrie, incepand cu ora 12:00, sa se bucure de aroma inconfundabila a cafelei Roxelana Matinal si sa stea la povesti interesante despre cafeaua sultanului Suleyman Magnificul, cea mai celebra din lume. De asemenea, tot duminica de la ora 13:00 va avea loc un spectacol interactiv de magie unde vizitatorii vor avea ocazia sa admire talentul Magicianului Emil Dragan care ii va uimi pe spectatori cu demonstratii de predictii, telepatie si previziune. De asemenea, ei vor avea parte si de portii zdravene de ras in momentele de magie comica pregatite de simpaticul Emil.

Va asteptam cu drag sa va bucurati de atmosfera de poveste din Bucuresti Mall, de mirosul imbietor al cafelei si al dulciurilor de casa, dar si sa dansati pe ritmuri care mai de care mai antrenante!

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.