Setari Cookie-uri

Events getlokal: 20-22 septembrie

Ce facem in Bucuresti in acest weekend?

Incepem weekend-ul cu teatru, pentru ca dupa o zi de munca o piesa de teatru la Godot este perfecta. Iinca Manolache si Marius Manole vin in spectacolul “7 dintr-o lovitura”, scris si regizat de Lia Bugnar.

De pe 15 si pana pe 24 septembrie, are loc maratonul BiblioCity. Se lasa cu lansari de carte, piese de teatru, proiectii de filme, cenacluri literare, expozitii, dezbateri, ateliere creative, concursuri si tombole cu premii in carti, evenimente stradale si vizite ghidate prin sediul central al Bibliotecii Metropolitane – pe scurt un maraton cultural ce nu trebuie ratat in acest final de saptamana.

Daca aveti chef de muzica buna nu trebuie decat sa treceti pe la metrou. Pana pe 21 septembrie, in sase statii de metrou (Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate, Piata Victoriei 1, Piata Victoriei 2 si Gara de Nord) in intervalul orar 17.30-19.00 se aude muzica clasica.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Daca nu va surade teatrul sau alte evenimente culturale si vreti ceva mai “agitat”, atunci tot vineri se lasa cu party in stil Chuck Norris, la Latin Dance.

Sambata la pranz va puteti scoate rolele, bicicleta sau alt mijloc de transport care nu polueaza pentru a sarbatori "Ziua fara masini" care in Bucuresti se numeste “Bucuresti pentru OAMENI”.

Tot sambata (sau duminica) dar dupa evenimentul de mai sus e recomandat de mers intr-un traseu cultural prin Bucuresti, pentru a afla tot felul de minunatii despre orasul in care traiti de atatia ani si pe care credeti ca-l cunoasteti foarte bine.

Si seara de sambata se finalizeaza in Puzzle, la un concert Silviu Pasca live. Daca va grabiti puteti castiga pe getlokal.ro o invitatie dubla la concert!

Citește și:

Duminica, 22 septembrie, este a doua zi din cele opt in care are loc Strada de C’Arte, un festival cultural in aer liber care transforma strada Boteanu intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti.

Daca vreti sa finalizati weekend-ul intr-un stil inedit atunci e de incercat Biblioteca vie. 5 povesti de leganat oamenii mari asta daca nu aveti deja bilete la concertul Selah Sue de la Arenele Romane.

Cititi mai multe pe getlokal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.