Setari Cookie-uri

Atelierul "Scrie despre Tine" cauta povesti noi

Dupa un festival de o luna care a prezentat 13 spectacole pe texte noi scrise cadrul atelierului, echipa Scrie despre Tine revine cu noi planuri.

Marti, 24 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, va avea loc un atelier deschis tuturor celor care doresc sa invete sa scrie un scenariu de film sau de teatru. Atelierul este sustinut de regizoarea Vera Ion si de actorul Sorin Poama.

“Ne-am regrupat in oras si intarim fortificatiile Scrie despre Tine cu un nou atelier deschis, vrem sa cunoastem oameni interesati de lumea in care traiesc si care vor sa isi povesteasca realitatea. Ce ai vazut in ultima luna, cine esti, ce ai de spus?

Proteste, intoarcerea in Bucuresti, planuri, amintiri, pozele din vacanta, asteptarile pentru toamna. Inca o toamna in Bucuresti. Cum ne povestim lumea? “ (Vera Ion, trainer)

Scrie-le pe scriedespretine@gmail.com si poti participa gratuit la antrenamentul Scrie despre Tine, marti 24 septembrie 19.00, la Teatrul de Comedie, sala Studio. Antrenamentul dureaza doua ore si se termina cu un text.

Citește și:

Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie in care participantii dezvolta scenarii de teatru pornind de la experiente personale. Piesele dezvoltate in cadrul atelierului sunt produse de echipa Scrie despre Tine. Nu este necesara experienta in domeniul artistic.

Pentru mai multe detalii despre proiect: www.scriedespretine.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.