Setari Cookie-uri

Nou de la APIVITA: Wine Elixir Antirid si fermitate

Din cele mai vechi timpuri, vinul rosu a fost considerat un elixir al frumsusetii si al vietii.

Comunicat de presa

Aceasta gama antirid de ingrijire a tenului se bazeaza pe puterea resveratrolului si a lupinului de a stimula productia de colagen, de a conferi fermitate pielii si de a reduce chiar si cele mai profunde riduri.

Pe baza de ingrediente naturale, cum ar fi vinul rosu, ceara de albine si polifenolii din masline, gama Wine Elixir ofera un tratament complet de ingrijire a pielii pentru prevenirea si combaterea semnelor imbatranirii.

Gama Wine Elixir inlocuieste apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori actiunea antioxidantilor si pentru a proteja pielea impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator.

Din cele mai vechi timpuri, vinul rosu a fost considerat un elixir al frumsusetii si al vietii. Grecii antici considerau vinul un cadou de la zei si se inchinau lui Dionysos, zeul vinului. Consumul de vin in combinatie cu produsele apicole era larg raspandit in vremurile din antichitate.

Citește și:

Ulei antirid si reparare pentru masaj facial, (30ml)

Uleiul organic de struguri reduce ridurile si ofera fermitate, in timp ce extractul organic de masline, floarea soarelui si migdale hidrateaza pielea si ofera protectie antioxidanta.
*Produs organic, certificat de ICEA

Activi naturali: ulei de struguri, ulei de masline, lupin, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, vitamina E, portocal amar, patchouli, salvie si uleiuri esentiale de muscata.

Mod de utilizare: se aplica cateva picaturi pe varfurile degetelor si se maseaza usor pe fata curata, gat si decolteu, evitand zona din jurul ochilor.

Se utilizeaza ziua si/sau noaptea, singur sau sub crema de fata.

Pret: 172,9 lei

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.