Setari Cookie-uri

Gala ESTETICA AWARDS 2013

In ziua de vineri, 27 septembrie 2013, orele 18.30, la Romexpo - Sala Titulescu, Estetica Romania si Republica Moldova gazduieste cea de-a 5-a editie a Galei decernarii premiilor concursului ESTETICA pentru castigatorii celor 5 categorii din concurs, precum si petrecerea de aniversare a 6 ani de existenta a Revistei ESTETICA ROMANIA si REPUBLICA MOLDOVA.

Comunicat de presa

In ziua de vineri, 27 septembrie 2013, orele 18.30, la Romexpo - Sala Titulescu, Estetica Romania & Republica Moldova gazduieste cea de-a 5-a editie a Galei decernarii premiilor concursului ESTETICA pentru castigatorii celor 5 categorii din concurs, precum si petrecerea de aniversare a 6 ani de existenta a Revistei ESTETICA ROMANIA & REPUBLICA MOLDOVA.

Eveniment deja cu traditie in domeniul beauty din Romania, GALA ESTETICA AWARDS se bucura atat de o participare numeroasa a hairstilistilor si make-up artistilor, cat si de o deosebita implicare a publicului la votarea favoritilor.

Cele 46 de lucrari nominalizate beneficiaza de expunere in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair ce are loc in perioada 27-29 septembrie 2013, la Romexpo.

Lucian Miess, publisher Estetica Romania & Republica Moldova, despre ESTETICA AWARDS: “Credem ca acest concurs are un aport enorm la dezvoltarea industriei in care ne aflam, la promovarea saloanelor, a stilistilor, crescandu-le astfel renumele, clientela si, firesc, incasarile.”

Citește și:

Gala de decernare a premiilor Estetica Awards ii aduce in scena pe cei 15 mari castigatori ai celor 5 categorii: Tunsoare, Culoare, Avangarda, Comercial si Machiaj.

In cadrul Galei, ne vor incanta cu momente artistice:

Designerul Mirela Fraser, Creative Director al brandului “Fe[Male]”, ce isi prezinta cea mai recenta colectie.

Fe[Male] reprezinta o lume a asocierilor neasteptate, un mozaic al stilurilor, unde formele geometrice se imbina cu eleganta, iar piesele casual cu cele extravagante. Mirela a ocupat diferite pozitii in lumea modei: designer de tipare, stilist si designer de costume timp de mai multi ani. Unicitatea creatiilor Fe[Male] consta in abordarea unui stil pur geometric, in care totul se bazeaza pe decupaje si detalii 3D adaugate formelor aparent simple.

Echipa Artistica Beauty One si invitatii speciali Farouk Systems USA care prezinta un show de coafura.

Citește și:

Sponsorii editiei Estetica Awards 2013, in parteneriat cu Romexpo si Camera de Comert si Industrie a Romaniei: Wella Professionals, Melkior, Diva Professional Styling, CHI, Label.M, Fudge, Skeyndor, L’Oreal Professionnel, Matrix, Biolage, Universul Dalles GO.

Locatia evenimentului este Sala Titulescu din cadrul Complexului Romexpo. Accesul se face: pietonal pe portile A si B si auto pe portile B si E.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.