Setari Cookie-uri

GetWeekend: Cele mai cool evenimente de weekend

Daca esti in cautarea unor senzatii tari care sa-ti mai spulbere din griji, echipa TNT Brothers te invita la cea mai mare petrecere in cadere libera de la 4200 m, la a V-a editie a festivalului de parasutism Bucharest Skydiving Boogie.

Daca esti in cautarea unor senzatii tari care sa-ti mai spulbere din griji, echipa TNT Brothers te invita la cea mai mare petrecere in cadere libera de la 4200 m, la a V-a editie a festivalului de parasutism Bucharest Skydiving Boogie.

Timp de patru zile, de joi pana duminica, la dropzone-ul TNT Brothers, aerodromul Clinceni, au loc salturi in tandem alaturi de instructori profesionisti, ai parte de muzica si adrenalina si de un meniu special pregatit de Chef Petrisor.

Vrei sa te joci, sa razi si sa improvizezi? IMPRO! Festivalul national de improvizatie e in plina desfasurare la Teatrul de Comedie si ofera 22 de spectacole de improvizatie oferite de 18 echipe din 6 orase din Romania, workshopuri de weekend dedicate publicului, intalniri intre actori, discutii si petreceri.

In cazul in care esti pasionat de stiinta, ai ocazia sa descoperi cum se realizeaza colectarea, prepararea si identificarea insectelor, paianjenilor, fluturilor, vertebratelor si mamiferelor aflate in colectiile Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" la "Noaptea Cercetatorilor", vineri.

Citește și:

De asemenea s-ar putea sa te intereseze si Bucharest Science Festival care, aflat la prima editie, isi propune sa deschida noi perspective asupra Universului si vietii prin intermediul unor expozitii, conferinte, dezbateri, experimente, demonstratii si proiectii de documentare.

Femeile puternice, "femei care au depasit limite, prejudecati, granite, realitati" sunt sarbatorite in ultimul weekend din septembrie la Festivalul Urban "Femei pe Matasari", pe strada Matasari, desigur.

Din program fac parte fashion show-ul PRIVESTE-te oferit de Wilhelmina Arz pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzarres, zeci de proiecte, spectacole de teatru, concerte sustinute de Marina Voica si Silvia Dumitrescu.

Se vor plimba pe Matasari alaturi de voi cei de la OCS , MOONLIGHT BREAKFAST, Robin and the Backstabbers , We singing colors, Pimp, Moebius,Violent Monkey, cu Emanuel Mirea , Muse Quartet si multi altii.

Citește și:

Ai pofta de filme? Festivalului International de Film Digital Kinofest, aflat la a VII-a editie, prezinta de vineri pana duminica peste 250 de filme - 150 fiind premiere in Romania, la Cinema Union, Energiea Pub si Galeria Sfantul Tus. Sectiunile competitiei sunt: Fictiune, Animatie si Micromovie. In plus, in fiecare seara, dupa proiectii, urmeaza petreceri cu DJ, iar duminica concerteaza trupa VELOSNICS.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.