Setari Cookie-uri

O noua editie a Caravanei Amway la Iasi!

Amway Romania continua seria de caravane inceputa in aceasta primavara, cu un nou eveniment public ce va avea loc la Iasi, pe data de 28 septembrie in zona Atrium din Palas Mall, incepand cu orele 11:00. Iesenii vor avea ocazia sa petreaca o zi speciala, in care echipa Amway le va oferi o serie de prezentari profesionale pe teme, precum frumusete si relaxare, secretele gatitului, stil de viata sanatos si ingrijirea casei.

Comunicat de presa

Amway Romania continua seria de caravane inceputa in aceasta primavara, cu un nou eveniment public ce va avea loc la Iasi, pe data de 28 septembrie in zona Atrium din Palas Mall, incepand cu orele 11:00. Iesenii vor avea ocazia sa petreaca o zi speciala, in care echipa Amway le va oferi o serie de prezentari profesionale pe teme, precum frumusete si relaxare, secretele gatitului, stil de viata sanatos si ingrijirea casei. Programul va fi completat de tombole cu premii, concursuri si momente de animatie a vizitatorilor.

„In cadrul caravanei din Iasi, Amway a pregatit vizitatorilor o zi plina de distractie si culoare, presarata cu momente speciale, in cadrul carora acestia vor descoperi inovatia si diversitatea produselor noastre. Ne-am propus sa instalam pentru o zi in Iasi buna dispozitie, inspiratia si increderea in propriile forte care se regaseste in fiecare zi in cadrul echipei noastre“, a declarat Ioana Enache, Director General Amway Romania.

Cele mai cunoscute branduri de frumusete, nutritie si ingrijire personala din portofoliul Amway vor fi prezentate in cadrul unor demonstratii si testari de produse. Doamnele vor fi rasfatate cu sesiuni gratuite de machiaj profesional realizate de specialistii Amway cu produse marca ARTISTRYTM si vor afla cu aceasta ocazie sfaturi si trucuri legate de buna ingrijire a tenului si de noile tendinte in machiajul de toamna.

Citește și:

ARTISTRYTM, una dintre cele mai apreciate marci Amway, lider global in frumusete si una dintre primele cinci cele mai vandute marci de produse premium de ingrijire a tenului din lume. Toate produsele din gama Artistry se bazeaza pe cele mai noi tehnologii si au fost create de cercetatori si dermatologi ce au colaborat in peste 89 de laboratoare din intreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.