Setari Cookie-uri

NOUA PASTA DE DINTI SENSODYNE COMPLETE PROTECTION

1 PASTA DE DINTI COMPLETA PENTRU DINTI SENSIBILI

Comunicat de presa

Sensodyne®, marca numarul 1 pentru dinti sensibili, recomandata de medicii dentisti, lanseaza o noua pasta de dinti completa, special conceputa pentru a oferi 7 beneficii.

Noul Sensodyne® Complete Protection combina toate beneficiile unei paste de dinti pentru utilizare zilnica cu tehnologia NovaMin®, ce ofera ameliorare dovedita clinic, formand un strat de protectie pe suprafetele sensibile pentru a preveni aparitia durerii. In plus, in conditiile periajului de doua ori pe zi, formula pastei de dinti Sensodyne® Complete Protection intareste smaltul dintilor, mentine sanatatea gingiilor, ofera protectie impotriva placii bacteriene, ofera senzatie de prospetime si senzatie de curatenie si ajuta la mentinerea albului natural al dintilor.

Dintii sensibili sunt consecinta expunerii componentei interne mai putin dure a dintilor (dentina), cauzata de eroziunea acida sau retractia gingiilor. Contactul dintre dentina expusa si stimuli (reci sau fierbinti, dulci sau acri sau chiar periuta de dinti) poate activa terminatiile nervoase din interiorul dintelui si poate provoca o durere ascutita si de scurta durata. Sensibilitatea dentara poate fi un semn al faptului ca dintii sunt vulnerabili si ca necesita ingrijire speciala.

Citește și:

Studiile arata ca 35% dintre romani au sensibilitate dentara, insa doar 15% dintre cei care sufera de aceasta afectiune folosesc o pasta de dinti special conceputa pentru dintii sensibili. Cel mai intalnit simptom al dintilor sensibili este durerea cauzata de alimente reci sau fierbinti (91%), urmat de durerea la consumul de produse dulci sau acre (50%) sau la contactul cu aerul rece (47%).

Sensodyne®Complete Protection este disponibil in magazine. Pentru mai multe informatii, accesati www.sensodyne.ro.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.