Setari Cookie-uri

Celebreaza frumusetea alaturi de AVON!

AVON a sarbatorit relansarea noii game de machiaj Color prin organizarea unei caravane care, pe tot parcursul verii, a invitat locuitorii a 45 de orase din tara sa descopere culoarea orasului lor. Reunite sub sloganul "Afla culoarea orasului tau", evenimentele au adus impreuna peste 70.000 de persoane care s-au bucurat de suprizele oferite de AVON.

Comunicat de presa

In 10 dintre orasele in care a ajuns caravana, evenimentele au fost insufletite de ritmurile pline de energie ale Antoniei, ambasadoarea noii game de make-up, aflata in primul ei turneu din tara. Locuitorii celorlalte orase s-au bucurat de concertele sustinute de trupa Bandidos, care a animat atmosfera printr-o petrecere memorabila in cinstea frumusetii.

In cadrul evenimentului, participantii au participat la sesiuni de make-up profesional, la jocuri cu premii, au primit sfaturi si trucuri legate de machiaj si au aflat mai multe informatii despre campaniile sociale in care se implica AVON.

Mai mult decat atat, au fost instalate porti colorate cu senzori si, in functie de culoarea predominanta aleasa de participanti, AVON a declarat care este culoarea oficiala a fiecarui oras.


Unul dintre principalele noastre obiective a fost dintotdeauna cel de a celebra frumusetea, de a indemna romancele sa se simta fericite in pielea lor si increzatoare in orice moment.Astfel, faptul ca am reusit sa strabatem atatia kilometri cu Caravana AVON si sa aducem zambetul pe buzele unui numar atat de mare de persoane nu poate decat sa ne bucure si sa ne inspire pentru viitor
, a declarat Stela Toderascu, Sales Support Manager AVON Romania si Moldova.

Citește și:

Prin aceasta serie de evenimente care a avut loc pe tot parcursul verii, AVON a transformat vara intr-o calatorie a feminitatii, culorii si entuziasmului si a provocat inca o data romancele sa transforme fiecare zi intr-o ocazie de celebrare a frumusetii.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.