Setari Cookie-uri

Hotpoint lanseaza prima masina de spalat vase cu tehnologia Zone Wash pentru curatare localizata

Hotpoint lanseaza prima masina de spalat vase bazata pe tehnologia Zone Wash care permite curatarea localizata, cu putere intensiva sau cu economie de energie, intr-unul dintre cele doua cosuri din interiorul masinii.

Comunicat de presa

Astfel, ciclul ultraintensiv elimina cea mai dura murdarie cu 30% mai multa presiune decat in mod obisnuit si peste 70°C, iar programul economic reduce consumul cu 25%. Noua gama Hotpoint vine si cu un model inovator care foloseste numai 7 litri de apa, atingand cea mai inalta clasa energetica.

Masinile din gama Zone Wash includ un nou sistem hidraulic cu tripla pulverizare si motorul cu invertor FlexiPower cu presiune variabila ce ofera controlul independent al pulverizatoarelor si dozarea fortei de spalare in cosul ales. Prin selectarea optiunii Zone Wash, se poate spala cu mai mare putere intr-un anumit cos, programul intensiv devenind cu 30% mai eficient decat in mod normal (zona ultraintensiva). Totodata, selectand Zone Wash alaturi de programul normal, se obtine o spalare cu un consum redus cu 25% (zona de economisire). Mai mult decat atat, ciclul de spalare este specific fiecarei zone: pana la 33% din durata unui ciclu se face la temperatura inalta, cu 30% mai multa presiune, faza de prespalare cu apa calda, temporizare ad-hoc de eliberare a detergentului pentru o concentratie mai mare.

Citește și:

“Noua masina de spalat vase Hotpoint bazata pe tehnologia revolutionara Zone Wash este economica si ecologica, intampinand perfect nevoile consumatorului roman. Noile tehnologii High Definition o fac un aliat de incredere, ii ofera putere maxima de curatare si economisire a resurselor in acelasi timp. Hotpoint Zone Wash este o gama de produse care a fost foarte asteptata pe piata - este prima masina de spalat vase cu spalare localizata.“, a declarat Rodica Stere, director de marketing Indesit Company Romania.

Masina de spalat Zone Wash vine si cu alte functii high-definition care elimina mirosurile si previn contaminarea cu microorganisme. Aceasta include dispozitivul de oxigen activ care, dupa doar 24 de ore, elimina pana la 71% din mirosurile neplacute. Datorita noului ciclu de auto-curatare combinat cu detergentul de vase, masina de spalat poate fi igienizata in doar 50 minute, obtinand un mediu perfect igienic si asigurand eliminarea totala si inactivarea microorganismelor.

Citește și:

Designul ergonomic, panoul de control cu inclinare de 13° pentru o vizibilitate cat mai buna, comenzile centrate, incarcarea flexibila, cu o utilizare intuitiva a culorilor si cu pana la 20 de elemente mobile, completeaza perfect functiile High Definition ale noii masini de spalat.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.