Setari Cookie-uri

IL PASSO isi consolideaza pozitia pe piata din Bucuresti

IL PASSO isi consolideaza pozitia pe piata din Bucuresti si deschide magazin in Promenada Mall

Comunicat de presa

IL PASSO, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de pantofi si accesorii, anunta deschiderea celui de-al 14-lea magazin din tara si a celei de-a 6-a unitati a retelei din capitala. Magazinul, a carui investitie totala depaseste 130.000 de euro, va fi inaugurat pe 17 octombrie in cel mai nou mall bucurestean, Promenada.

Magazinul reprezinta cea de-a 14-a locatie a brandului a carei lansare are loc in luna octombrie, la scurt timp dupa inaugurarea unitatii din AFI Palace Ploiesti. Magazinul din zona Floreasca va avea o suprafata de 93 mp. Clientii vor fi intampinati cu peste 500 de modele de incaltaminte si accesorii pentru femei si barbati, produse ce fac parte din colectia de toamna – iarna 2013 / 2014.

"Octombrie este o luna plina de evenimente pentru IL PASSO si suntem fericiti ca putem anunta cea de-a doua inaugurare intr-un timp atat de scurt. Dupa intrarea pe piata din Ploiesti, deschidem acum cea de-a 6-a unitate din capitala, ce reprezinta a doua si ultima faza a planului de extindere a brandului din 2013. Este important sa fim prezenti cat mai aproape de clientii nostri, iar prin lansarea magazinului din Promenada Mall ne dorim sa oferim consumatorilor din zona Floreasca produse de calitate, aliniate la tendintele internationale.", a declarat Petru Chiriac, Managing Partner IL PASSO.

Citește și:

Odata cu inaugurarea magazinului din Promenada Mall, IL PASSO isi consolideaza pozitia pe piata autohtona deschizand nu mai putin de 5 unitati pe parcursul a 20 de luni.

Patru dintre acestea sunt localizate in cele mai importante mall-uri inaugurate in Romania in ultimii doi ani (Palas Mall Iasi, Electroputere Park Craiova, AFI Palace Ploiesti si Promenada Mall), iar una dintre ele este de tip outlet.

In prezent IL PASSO opereaza 13 magazine deschise in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Craiova si Ploiesti. Reteaua de distributie este completata de outlet-ul din Fashion House Militari si de magazinul online lansat in 2011.

Sursa foto prima pagina: Dreamstime

Sursa foto interior: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.