Setari Cookie-uri

Honda anunta noul CR-V 1.6 i-DTEC, disponibil in Romania din octombrie

Cu un consum mixt de doar 4,5 litri /100 km, motorizarea diesel 1.6 i-DTEC reprezinta cea mai economica versiune a modelului CR-V

comunicat de presa

Noul CR-V 1.6 i-DTEC dispune de caracterul practic si stilul unui SUV dar, prin introducerea unui motor diesel mic ofera si un consum de combustibil de 4,5 l/100 km combinat cu emisii de CO2 de doar 119 g/km.

Stilul isi pastreaza aceeasi atitudine adoptata prin introducerea celei de-a patra generatii CR-V, dispunand de un caracter practic impresionant oferit de capacitatea portbagajului de 1648 litri.

Puterea de 120 CP si un cuplu de 300 Nm, precum si o dinamica revizuita reprezinta avantajele care, impreuna cu consumul si emisiile reduse, fac din CR-V 1.6 i-DTEC alegerea perfecta pentru persoanele care nu vor sa sacrifice placerea la condus in favoarea unui cost redus cu combustibilul.

Noul CR-V 1.6 i-DTEC este echipat, de asemenea, cu o bancheta posterioara divizata 60/40 ce poate fi rabatata printr-o singura miscare. Printr-o simpla miscare, modelul CR-V poate fi transformat dintr-un elegant autovehicul cu cinci locuri intr-un veritabil utilitar.

Citește și:

CR-V 1.6 i-DTEC este astfel ideal pentru familiile cu copii si in general pentru cei ce doresc un spatiu interior sporit, stilul si functionalitatea unui SUV si costuri reduse de intretinere si utilizare.

Honda CR-V 1.6 i-DTEC, impreuna cu celelalte modele Honda, dispune si de serviciile aditionale disponibile din luna octombrie: garantie standard de 5 ani sau 160,000 de km si asistenta rutiera 3 ani.

Din luna noiembrie, reteaua Honda se va extinde in Bucuresti prin deschiderea noului showroom Honda Nord in zona de nord a Bucurestiului (Soseaua Pipera). Noul dealer aduce o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto si va comercializa gama completa de automobile si motociclete Honda.

Honda CR-V Diesel este disponibil de la 21,690 EUR fara TVA, pentru echiparea Confort si beneficiaza, inca de la lansare, de campania de iarna Honda, prin care este echipat cu anvelope de sezon, pentru o experienta fara griji, indiferent de anotimp.

Citește și:

Despre Honda CR-V

CR-V este unul dintre cel mai bine vandute SUV-uri din lume, fiind comercializat in peste 160 de tari. Mai mult de cinci milioane de unitati CR-V au fost vandute pe intregul mapamond de la lansarea sa in anul 1995. Noul CR-V s-a bucurat de succes si in Romania, Honda Trading Romania comercializand 220 de unitati din cea de-a patra generatie de la lansarea sa de anul trecut.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.