Setari Cookie-uri

Scoala Britanica din Bucuresti - o alternativa pentru un invatamant de elita

Scoala Britanica din Bucuresti (BSB) reprezinta o alternativa viabila locala pentru un invatamant de elita, inca de la nivelul ciclului primar, iar acest lucru este confirmat de numarul mare de elevi ai BSB care reusesc sa fie acceptati si sa performeze in cadrul unor universitati de top din intreaga lume.

Comunicat de presa

Scoala Britanica din Bucuresti a fost infiintata in anul 2000 ca o institutie de invatamant international de elita, oferind acces la o educatie britanica de inalta calitate. In prezent BSB are peste 420 de elevi inscrisi in ciclul primar si secundar, apartinand unui numar de 43 de nationalitati diferite si detine un campus modern situat in nordul capitalei. La nivelul intregii scoli circa 30% din elevi sunt romani, iar clasele sunt formate din cel mult 20 de copii. In interiorul campusului, scoala dispune de locatii distincte pentru fiecare dintre cele trei nivele de invatamant - gradinita si cresa, primar si secundar, fiecare dintre acestea fiind dotate cu ateliere, sali de lectura si biblioteci. De asemenea, campusul asigura elevilor scolii accesul la terenurile de sport si la piscina.

BSB este membru acreditat al COBIS (Consiliul Scolilor Britanice Internationale) si recunoscuta de Ministerul Educatiei din Romania, fiind cotata de Inspectoratului Independent din Marea Britanie ca oferind o „educatie cu numeroase trasaturi exceptionale”.

Citește și:

Rezultatele obtinute de elevi Scolii Britanice reprezinta constant recorduri in ceea ce priveste performanta scolara. Peste 83% dintre elevii care au finalizat cursurile de 13 ani ale BSB au fost evaluati in cadrul testarilor pentru Nivelul A (echivalentul britanic al bacalaureatului) cu note intre A*si B - cele mai bune, potrivit standardelor de notare britanice. Acest fapt ce le confera elevilor BSB accesul in institutii de invatamant superior de top din Marea Britanie si din intreaga lume.

"Scoala Britanica se mandreste cu o echipa de profesionisti, profesori vorbitori nativi de limba engleza, a caror preocupare principala este sa potenteze succesul fiecarui copil. Noi oferim elevilor nostri o gama larga de activitati si opțiuni, atat in sala de clasa si in afara acesteia, in scopul de a le identifica aptitudinile, de a-i stimula si de a le permite sa isi atinga potentialul maxim. Scoala Britanica din Bucuresti se straduieste sa inspire elevii sai sa devina cetațeni responsabili, lideri in profesiile pe care le aleg, dar si in comunitațile din care fac parte," a declarat Jo Puddy-Wells, Directorul Scolii Britanice din Bucuresti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.