Setari Cookie-uri

Head|&shoulders Moisturizing Scalp Care: Echilibru de la scalp pana la varfuri!

Intre sedintele de la birou si cele de la scoala, intre alergatul pe banda si cel din magazine – doar tu stii cum sa gasesti echilibrul perfect si reusesti sa iti faci timp pentru toate.

comunicat de presa

Si pentru ca totul tine de echilibru, Andreea Raicu iti impartaseste un nou secret – echilibrul vine din interior, chiar si cand vorbim despre par.

Pentru par stralucitor si sanatos, incearca sa restabilesti nivelul de hidratare al scalpului tau cu gama head&shoulders Moisturizing Scalp Care. De ce? Pentru ca pielea scalpului are nevoie de hidratare pentru a putea oferi parului toate elementele nutritive necesare.

head&shoulders Moisturizing Scalp Care, cu extract de migdale, este un sistem de ingrijire a parului in 3 pasi simpli care te ajuta sa ai un par si un scalp curat, hidratat si fara matreata. Iar masca cu ulei de migdale, aplicandu-se direct pe scalp, previne uscarea acestuia prin ingredientele nutritive pe care le contine.

Pentru ca scalpul sanatos si hidratat este baza parului frumos, hidrateaza-l asa cum faci si cu pielea de pe corp sau fata si vei vedea rezultatele. Pentru a potenta efectele mastii head&shoulders Moisturizing Scalp Care incearca si cateva miscari de masaj ale scalpului in timp ce o aplici. Astfel, ingredientele vor patrunde mai bine in structura acestuia, iar tu te vei simti mai relaxata.

Citește și:

Si nu uita, echilibrul si frumusetea vin din interior, dar se vad la exterior!

Pret recomandat:
- Sampon head&shoulders Moisturizing Scalp Care 200 ml – 12.99 RON
- Balsam head&shoulders Moisturizing Scalp Care 200 ml – 12.99 RON
- Masca head&shoulders Moisturizing Scalp Care 200 ml – 24.49 RON

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.