Setari Cookie-uri

Activia lanseaza campania Starea de bine vine din interior!

In perioada 10 octombrie - 30 noiembrie accepta provocarea Activia si convinge-te ca Starea de bine vine din interior!. Fericire, zambet, iubire, bucurie, optimism, veselie sunt doar cateva dintre cuvintele care pot exprima starea ta de bine. Activia te ajuta sa-ti mentii starea de bine contribuind la buna functionare a sistemului digestiv si, totodata, oferindu-ti ocazia sa castigi premii speciale semnate Malvensky.

Comunicat de presa

Viata este mai frumoasa atunci cand te simti bine, iar pentru asta este recomandat sa ai o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos. Ne asigura de acest lucru si actrita Maria Buza care sustine Activia in noua campanie de comunicare: ”Stresul este deja parte din viata mea, nu numai pe scena, dar si in viata personala. Am un program foarte incarcat si imi este greu sa fiu mereu atenta la ce mananc. Acest stil de viata agitat imi afecteaza sanatatea digestiva. De aceea consum si recomand Activia in fiecare zi.”

Asadar, accepta provocarea si consuma Activia 14 zile, introdu pe pagina de Facebook Activia Romania codul bonului fiscal, numarul de produse Activia cumparate si alege cuvantul care defineste starea ta de bine. Poti castiga zilnic un lantisor de aur personalizat. Mai mult decat atat, la 30 de produse inscrise in aplicatie, castigi garantat o bratara cu medalion de aur. Pentru a te inscrie in campanie, poti alege orice produs Activia – simplu, cu fructe, 0% grasime, cu cereale sau in varianta de baut.

Citește și:

Este momentul sa indepartezi efectele stresului din viata ta si sa alegi starea de bine preferata! O alimentatie sanatoasa impreuna cu Activia te ajuta sa te mentii in forma si sa ajuti buna functionare a sistemului digestiv.

Potrivit raportului Best Buy Award pentru Romania, editia 2013/2014, Activia este iaurtul care ofera cel mai bun raport calitate/pret pe segmentul de probiotice de pe piata romaneasca, fiind considerat un aliment hranitor si gustos.

Mai mult, fiecare portie de iaurt Activia contine, pe langa fermentii obisnuiti din iaurt, 4 miliarde de fermenti Bifidus Actiregularis, utilizati exclusiv de Danone si care ajung in flora noastra intestinala. Iaurtul contine bacterii lactice vii, care imbunatatesc digestia lactozei, stiut fiind ca exista numeroase persoane care au dificultati in a digera lactoza. De asemenea, iaurtul este o sursa de calciu, care contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.

Citește și:

Activia a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2001, portofoliul marcii curprinzand acum 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis.

Mai multe detalii si regulamentul promotiei, poti gasi pe pagina de Facebook Activia: https://www.facebook.com/activia.romania

Cu Activia, starea de bine vine din interior! ... si se vede!

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.