Setari Cookie-uri

Crema anti-rid hidratanta de la NIVEA

Descopera ingrijirea anti-rid accesibila!

comunicat de presa:

Trecerea timpului e fireasca si aduce schimbari in viata noastra, unele frumoase, altele mai putin frumoase. Ne place intelepciunea maturitatii, dar ne displace cand ea se reflecta la propriu pe chipul nostru. In schimb, admiram femeile trecute de prima tinerete al caror chip nu isi reflecta varsta. Ne imaginam ca “secretul” lor ascunde tratamente de infrumusetare costisitoare, tehnologii inovatoare sau o genetica buna. Oricare din cele de mai sus sunt fara doar si poate valabile, totusi, ingrijirea anti-rid nu trebuie sa fie neaparat costisitoare si inaccesibila. Si inca ceva.

Secretul unui ten neted peste ani consta intr-o rutina perseverenta de ingrijire sau, cu alte cuvinte, in aplicarea unei creme anti-rid in fiecare zi si noapte, fara exceptie.

De aceea, NIVEA iti ofera noua gama anti-rid accesibila care te ajuta sa previi si sa tii sub control primele semne ale aparitiei ridurilor, folosind ingrediente naturale!

Citește și:

Crema anti-rid hidratanta de la NIVEA contine o formula speciala cu Ulei din seminte de struguri si Vitamina E cu efect antioxidant ce hraneste tenul in profunzime si contribuie la diminuarea liniilor fine.

Stiai?

Cu cat iti hidratezi mai mult tenul si il protejezi de radiatiile UV, cu cat incepi mai repede sa previi aparitia ridurilor, cu atat tenul tau isi va pastra fermitatea pentru mai mult timp.

Radiatiile UV sunt cel mai aprig inamic al pielii: aproape 80% din procesul de imbatranire a pielii se datoreaza expunerii UV. Tinand cont de toate acestea, filtrele UV din compozitia cremei anti-rid hidratante de la NIVEA urmaresc sa asigure o protectie anti-rid eficienta si sa previna aparitia noilor riduri.

NIVEA Crema anti-rid hidratanta de zi

Are o formula delicata si usoara care hidrateaza intens si lupta impotriva liniilor fine existente si previne aparitia altora noi, pentru un ten suplu si ferm. In plus, crema contine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiatiilor. Crema asigura o baza perfecta de machiaj. Pret: 20,5 lei

Citește și:

NIVEA Crema anti-rid hidratanta de noapte

Are o formula hranitoare, imbogatita cu Panthenol, care ajuta tenul sa se regenereze pe timpul noptii. Hraneste tenul in profunzime si ii asigura o hidratare optima, prevenind aparitia ridurilor. Pret: 20,5 lei

Folosind cu regularitate cele doua creme anti-rid, de zi si de noapte, asiguri tenului tau o hidratare optima si o protectie anti-rid eficienta.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.