Setari Cookie-uri

Parfum de... geanta - cel mai aromat accesoriu de la CARPISA

Cum ar fi daca, de fiecare data cand am deschide geanta, ne-ar intampina un parfum proaspat si relaxant?

comunicat de presa:

Noul parfum de geanta de la CARPISA exact asta face: iti odorizeaza geanta!

E un adevarat haos in geanta unei femei, se stie. Acte si bani, rujuri, oglinjoare, farduri, carnetele si pixuri, telefoane mobile, medicamente, guma de mestecat si batoane energizante… toate isi gasesc loc in “geanta noastra cea de toate zilele”. Dar aventura “pescuitului in geanta” ar fi mult mai usoara si mai placuta daca, ori de cate ori ne-am deschide geanta, am fi intampinate de un parfum proaspat si relaxant care sa ne binedispuna.




Solutia vine de la CARPISA, leader-ul european in materie de genti, care propune parfumul care iti va transforma geanta in cel mai aromat accesoriu. Saculetul parfumat este oferit CADOU la fiecare geanta cumparata din colectia CARPISA pentru toamna-iarna 2013/2014. Si asta nu e tot: ai posibilitatea de a alege intre sase arome, una mai apetisanta ca alta: Gold Spicy (grepfrut, mandarine, cardamon), Green Tea, So Vanilla, White Musk, Wild Flower si Midnight Passion (portocale si fructe de padure).


Saculetele parfumate te asteapta in cele 5 magazine CARPISA din Romania: Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, AFI Ploiesti, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj Napoca, cat si online pe www.shoes.ro.

Si surprizele de la CARPISA nu se opresc aici!

Citește și:

foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.