Setari Cookie-uri

Ingrijire naturala pentru ten in sezonul rece, la Smile Factory

Smile Factory te invita sa pasesti pe taramul naturaletii, unde frumusetea intalneste simplitatea intr-un nou tratament facial de ingrijire pentru sezonul rece, pe baza de produse naturale BABOR.

comunicat de presa:

Lasa-te purtata intr-o calatorie catre ingrijirea optima si bucura-te de beneficiile unei terapii ce imbina formulele stiintei avansate cu eficienta si naturaletea produselor de provenienta vegetala.

Gama Babor se distinge prin complexul de substante pretioase si 100% naturale pe care le contine, de la apa glaciara din Muntele Cervin din Elvetia si extractele de floare de colt pana la semintele de trifoi cu un continut excelent in acizi grasi si energie prin oxigen pur. Cu arome delicate de lamaie si vanilie nuantate prin acorduri florale de violete si trandafiri, tratamentul Babor a fost creat special pentru a oferi tenului o experienta ce depaseste limitele conventionalului si invita la explorarea celor mai ascunse beneficii pe care natura le poate oferi.

Bazandu-se pe utilizarea substantelor de provenienta vegetala, care pastreaza continutul de vitamine necesare pielii, terapia aduce beneficii de lunga durata tenurilor care au o nevoie intensa de hidratare. Astfel, tratamentul propus de specialistii Smile Factory este ideal pentru sezonul rece, cand pielea trebuie sa fie pregatita pentru a face fata temperaturilor scazute, pastrandu-si in acelasi timp hidratarea si supletea.

Citește și:

Ritualul frumusetii naturale

Tratamentul incepe prin efectuarea unei demachieri, urmata de o tonifiere a fetei, etape menite sa pregateasca tenul pentru aplicarea ulterioara a produselor.

Calatoria catre spatiul puritatii absolute continua prin peeling-ul cu cristale de zahar, menite sa curete si sa catifeleze pielea ce va fi acum pregatita pentru a cunoaste efectele serum-ului concentrat.

Usor de absorbit, ingredientele active din serum vor actiona eficient la nivelul tenului, conferind suplete, confort si elasticitate, si vor reface reteaua de colagen si elastina.

Crema pentru ochi stimuleaza relaxarea prin imbunatatirea circulatiei sangelui, oferind un placut efect stimulant si o stare de bine prelungita.

Odata hidratat si purificat, tenul va fi rasfatat cu un masaj facial prin presopunctura, cu efect de tonifiere si stralucire. Aceasta etapa creste circulatia sangelui, combate imbatranirea prematura si aparitia ridurilor, pentru ca pielea fetei sa ramana cu adevarat relaxata, detensionata si vizibil intinerita”, explica Delia Laios, cosmetician in cadrul Smile Factory.

Citește și:

Pentru o intretinere corecta a tenului, trebuie efectuat cel putin un tratament pe luna. Vizitele regulate la cosmetica sunt benefice si eficiente, beneficiile naturii putand fi explorate din plin prin intermediul produselor Babor.

Tratamentul facial cu produse naturale Babor poate fi efectuat in cadrul Clinicii Smile Factory la pretul de 250 de ron (90 minute).

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.