Setari Cookie-uri

Celebrul cofetar Buddy Valastro revine intr-un nou sezon din Regele cofetarilor

DESCOPERITI CELE MAI SPECTACULOASE TORTURI REALIZATE DE BUDDY VALASTRO IN SEZONUL 6 DIN REGELE COFETARILOR - INCEPAND DIN 2 NOIEMBRIE, IN FIECARE SAMBATA, DE LA ORA 21.00

comunicat de presa:

TLC revine cu vesti bune pentru toti iubitorii de dulciuri! Regele cofetarilor, una dintre cele mai indragite emisiuni prezentate de cofetarul Buddy Valastro, revine cu un nou sezon plin de surprize.

Regele cofetarilor va deveni mult mai dulce in acest an, Buddy alaturi de familia sa si intreaga echipa infrunta noi provocari delicioase dintre cele care au transformat programul lor intr-un fenomen cunoscut in toata lumea. De data aceasta, Buddy isi implica mult mai mult familia, facandu-va cunostinta cu fiecare dintre membrii ei.

Primul episod din sezonul 6 al emisiunii difuzate in premiera pe TLC, din 2 noiembrie, de la ora 21.00, ni-i arata pe Buddy si echipa la cateva zile dupa ce Uraganul Sandy a facut ravagii in zona, cand se intorc la magazin pentru a evalua pagubele. Ramasi in pana de curent, dar asaltati de clientii care inca au nevoie de torturile lor, cofetarii trebuie sa faca adevarate numere de magie, lucrand aproape in bezna si cautand solutii pentru a ajuta comunitatea care incearca sa se puna din nou pe picioare, dupa furtuna.

Citește și:

In al doilea episod, Buddy e rugat sa creeze un tort special pentru Robin Roberts, vedeta programului TV Good Morning America. Echipa lucreaza sub presiune, caci trebuie sa pregateasca un tort care sa ii uimeasca pe Robin si pe milioanele ei de telespectatori. In plus, Mauro face un tort pentru un instructor de spinning care vrea sa ii aduca un omagiu mentorului sau.

Programul Regele cofetarilor este produs pentru TLC de High Noon Entertainment.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.