Setari Cookie-uri

Sapunuri organice de top pentru combaterea celulitei

Sapunurile 100% organice nu contin coloranti, conservanti sa parfumuri de sinteza.

Tocmai de aceea sunt apreciate atat de mult de cei care doresc isi ingrijeasca pielea in mod natural. Astfel de produse de ingrijire sunt foarte potrivite pentru combaterea celulitei, iar printre cele mai bune sapunuri naturale, certificate bio se numara cele cu spirulina si cacao, cele cu migdale si cafea, precum si cele care contin ghimbir si cafea.

Toate contin, pe langa ingredientele enumerate mai sus si uleiuri esentiale cu rol anti-septic, stimulant, tonic, anti-inflamator si decongestionant. Ofera ingrijire delicata pielii si pot fi un tratament de top pentru combaterea vergeturilor si a celulitei.

Sapunul hand-made cu carbune activ, unt de shea si minerale active este bogat in fitosteroli, avand in acelasi timp rol hidratant, protector si foarte hranitor. Carbunele activ si mineralele marine au rol purifiant si calmant, dar sunt o adevarata oaza de sanatate pentru pielea cu aspect de coaja de portocala. O hidrateaza, aceasta devenind mult mai neteda si mult mai fina. Untul de shea este un alt ingredient nelipsit al acestui sapun. E bogat in vitaminele A si E, perfect pentru prevenirea deteriorarii pileii. Asadar, folositi acest sapun cu multa incredere pentru ca aspectul pielii voastre sa fie mult mai frumos!

Citește și:

Sapunul cu cacao si spirulina pentru intarirea rezistentei pielii. Iata un produs cosmetic handmade extrem de eficient impotriva celulitei. Multe dintre aceste sapunuri au inserate bucati de lufa, pentru ca masajul sub dus sa fie mult mai eficient. Untul de cacao dintr-un sapun 100% organic este foarte bogat in vitamina E si impreuna cu spirulina au un efect garantat in lupta impotriva celulitei si a vergeturilor inestetice. Uleiurile esentiale ca ylang-ylang, mierea de albine si menta sunt ingrediente benefice pielii ce va capata un aspect mult mai neted si sanatos.

Sapunul cu ghimbir si cafea este dedicat pielii normale, dar si celei care se confrunta cu vergeturi. Pe langa ghimbir, o planta cu numeroase proprietati vindecatoare si proprietati antioxidante, acest sapun mai contine si ulei de seminte de struguri care impiedica uscarea si imbatranirea fiziologica a pileii. Poate detensiona epiderma si poate combate celulita, accelerand eliminarea toxinelor din organism.

Citește și:

Cafeaua indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, datorita efectului sau exfoliant, grabind regenerarea celulelor. Din compozitia acestui sapun-minune nu lipsesc uleiurile esentiale de eucalypt care pot decongestiona foarte usor vasele de sange.

Mai multe detalii despre sapunurile homemade anti-celulitice pe www.ecotrend.ro

Madalina Racorean

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.