Setari Cookie-uri

Testeaza gratuit Philips Lumea, sistemul de epilare cu IPL, pentru o finete de durata

Fii increzatoare si indrazneata si atrage privirile cu picioare sexy si catifelate, indiferent de anotimp si de ocazie!

comunicat de presa:

Inscrie-te pe philipslumea.ro in campania de testare a Philips Lumea, sistemul de epilare cu lumina intens pulsata si ai sansa sa incerci gratuit produsul, chiar in confortul casei tale, timp de 6 luni. Cu Philips Lumea ai parte de o piele ca de matase pana la 6 saptamani, simplu, fara durere sau costuri suplimentare.

Descopera secretul finetii de durata cu Philips Lumea! Intra pe philipslumea.ro/testeazagratuit, completeaza formularul pana pe 31 decembrie 2013 si te poti numara printre cele 4 castigatoare care vor testa Philips Lumea timp de 6 luni! Tot pe site, la philipslumea.ro/dermatolog, ii poti cere sfatul despre produs si dr. Anei Faca, medic specialist dermatolog.

Iarna este anotimpul ideal pentru a incepe tratamentul astfel incat vara sa scapi de grija epilatului si sa iti expui picioarele extrem de fine. Inscrie-te in campanie si poti primi produsul spre testare, chiar la tine acasa, incepand din noiembrie, timp de 6 luni. Mai mult, poti pastra produsul testat daca ne povestesti in scris despre experienta ta cu Philips Lumea si cat de usor a fost sa iti pastrezi pielea catifelata.

Citește și:

Descopera beneficiile Philips Lumea

Philips Lumea aplica pulsatii delicate de lumina, care ajung la radacina firului de par, inhibandu-i astfel cresterea. Folosit cu regularitate, vei avea parte de o piele neteda pana la 6 saptamani, fara iritatii sau fire inestetice crescute sub piele.

Tehnologia IPL este derivata din tehnologia saloanelor profesionale, Philips adaptand-o astfel incat tu sa o poti folosi in siguranta la tine acasa, fara alte costuri suplimentare. Dupa terminarea impulsurilor, lampa aparatului nu se schimba, ci se inlocuieste produsul. Impulsurile asigura insa o medie de 200 de sedinte de epilat IPL (epilare completa care contine picioare, zona bikini si axile). In functie de rimul individual de crestere al firului de par, la inceput este nevoie de 4-5 sedinte o data la doua saptamani, ulterior fiind necesare sedinte o data la 4-6 saptamani. Astfel, ai nevoie in medie de aproximativ 12-15 sedinte in primul an si de 8-12 sedinte in urmatorii ani, produsul fiind o achizitie utila pe termen lung.

Citește și:

Poti folosi Philips Lumea daca parul tau de pe corp este blond inchis, castaniu sau negru, iar designul fara fir al Philips Lumea este ideal pentru o utilizare usoara.

Philips Lumea vine in doua modele: SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata) si SC2001 (pentru epilarea parului de pe corp). Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de un accesoriu cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe fata: buza superioara, barbie si perciuni. De asemenea, poate fi folosit si in alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinala sau alte locuri mai dificile. Ambele modele intra in campania de testare, fiind acordate alternativ ca premiu, prin tragere la sorti.

Pentru mai multe detalii despre campanie si despre produs, viziteaza www.philipslumea.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.