New Look prezinta colectia de toamna/iarna 2013

New Look prezinta colectia de toamna/iarna 2013
Kudika
28 Octombrie 2013

Directii creative si inspirationale: New Model Army, Nirvana si Baboushka

comunicat de presa:

Pentru sezonul toamna/iarna 2013, New Look propune trei directii creative si inspirationale – New Model Army, Nirvana, Baboushka, ce subliniaza feminitatea si aduc in prim plan romantismul materialelor brodate cu influente folk.

Conceputa pentru a satisface individualitatea fiecarei femei printr-o cromatica puternica si texturi ce trimit la spiritul Grunge al anilor '90, printuri indraznete dar si somptuoase, accesorii sclipitoare, cu detalii masculine, colectia New Look reconfirma abilitatea brandului de a reda in cele mai fine detalii spiritualitate, rafinament dar si accesibilitate in acelasi timp.

La New Look, sezonul de toamna/iarna 2013 va sta sub semnul culorii. Fie ca vorbim de influenta Army, cu linii si forme structurale si croieli clasice, de Nirvana, ce duce cu gandul la inspiratia Grunge a anilor '90, prin printurile si texturile indraznete, sau de inspiratia pur ruseasca Baboushka, cu broderii si insertii folk, fiecare fashionista isi va regasi stilul propriu in piesele incluse in aceasta colectie.

Iar pe cele aflate in cautarea inspiratiei, le vom ajuta sa descopere piese indraznete, ultra-feminine, clasice, care le vor ajuta sa-si puna in valoare personalitatea”, a declarat Carmen Maruntelu, PR & Marketing Manager New Look.

Noile trenduri ale colectiei toamna/iarna sunt disponibile in toate cele 7 magazine New Look, incepand cu luna octombrie 2013.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri