Setari Cookie-uri

AVON lanseaza in Romania cel mai mare lant de magazine online

Platforma nou-creata marcheaza trecerea catre un nou model de business, prin care frumusetea este mai accesibila ca oricand.

Comunicat de presa

Noul model de business reprezinta o schimbare atat in viata Reprezentantilor AVON, carora compania le ofera gratuit o afacere online la cheie - care le permite sa devina antreprenori de succes in digital, cat si in cea a consumatorilor, care pot comanda online produse, acestea fiind livrate de catre Reprezentanatii care ofera consiliere personalizata de beauty.

"De-a lungul timpului, am inteles ca, oricat de repede ar evolua lumea in care traim, dorinta femeilor ramane aceeasi: sa fie frumoase. Se schimba, insa, modalitaatile prin care achiziationeaza si folosesc produsele cosmetice. Noua platforma este o dovada a modului in care tehnologia se adapteaza stilului actual de viata, mult mai dinamic, in care totul este la indemana, in cel mai scurt timp. Inca o data redefinim pentru clienatii nostri frumusetea, de data aceasta in mediul online. Speram ca platforma sa fie adoptata rapid de cat mai mulati clienati si sa reprezinte cu adevarat un punct de referinata in ceea ce priveste viitorul serviciilor AVON Online" a declarat Razvan Diraatian, Director General Avon Cosmetics Romania si Republica Moldova.

Citește și:

Noua platforma lansata confirma cresterea din ce in ce mai accentuata a numarului de consumatori care aleg sa faca cumparaturi online. Astfel, conform datelor GPeC si Eurostat, aproximativ 1,2 milioane de romani recurg la astfel de servicii.

Procentul de 34% al cosmeticelor dintre produsele cumparate online subliniaza trendul ascendent al pietei din ultimii ani si potentialul noii platforme de a transforma Reprezentantii AVON in adevarati antreprenori, prin intermediul afacerii la cheie oferite.

Pentru mai multe informatii accesati: www.avon.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.