Setari Cookie-uri

Brand-ul Biscuit lanseaza cel mai nou laborator gourmet artizanal din Bucuresti

Laboratorul gourmet artizanal pe comanda completeaza oferta magazinul online

Cui se adreseaza?

Celor care stiu ca un desert este ca o sarbatoare, celorlalti care au inteles din prima ce a spus fata imparatului prin „Te iubesc ca sarea in bucate” si celor care vor sa isi transforme fiecare pranz in familie, aniversare, petrecere cu prietenii, intr-un eveniment cu dress-code gourmet de tipul „haine de gala”, nu „capot de casa”.

Biscuit.ro sau o istorie a zaharului in familie

Pe la 12, respectiv 8 ani eu si sora mea ne doream ca mama sa lucreze la cofetarie. Era pe vremea când ne cheltuiam banii de buzunar in cofetarii si, slava Domnului, pe Bulevardul 1 Mai de atunci nu duceai lipsa de locuri in care sa faci carii sau diabet, depinde care aparea primul.

Intre scoala si casa numaram nu mai putin de patru cofetarii, toate plasate strategic in drum, la mai putin de 3 minute departare una de cealalta.....

Citește și:

Fast forward 20 si ceva de ani am deschis nu o cofetarie, ci un laborator artizanal pe comanda, care completeaza oferta magazinului online biscuit.ro cu prajituri si deserturi contemporane, lucrate manual din ingrediente proaspete si sanatoase, ca alternativa la produsele de cofetarie clasica sau moderna de piata.

Scopul nostru este de a readuce gustul real al prajiturilor, placintelor si tartelor, de a le elibera de inlocuitori si amelioratori si a le imbraca in haine de gala, nu in capot de casa sau uniforma de cofetarie globalizata.

Adica, facem pentru altii, pe comanda, ca si cum am face pentru noi si musafirii nostri.

Laboratorul nostru este acum teatru de operatiuni al razboaielor crancene duse de ganache-ul viteaz contra feciorelnicei vanilii de Madagascar, teren de joaca pentru cupcakes zglobii, loc de dospit aluaturi pufoase, spatiu de manevra pentru placinte planturoase si casa buna pentru briose respectabile si biscuiti holtei.

Citește și:

Suntem Adriana Sohodoleanu si Roxana Ionita, surori si asociate si speram ca mica selectie de biscuiti trimisa iti povesteste pe limba ei ceea ce noi am incercat sa spunem in atatea cuvinte.

Pentru detalii, vizitati site-ul biscuit.ro si pagina de Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.