Setari Cookie-uri

Noua colectie Crumpler Private Surprise

La gadgeturi noi, accesorizeaza genti noi, sexy si colorate, care sa te scoata din anonimat1

comunicat de presa:

Noua colectie Crumpler Private Surprise de accesorii pentru portabile a lunii octombrie 2013 este orientata catre urbanoutfitters, pentru oameni plini de vitalitate si energie, ancorati in realitatea citadina, pentru oameni activi, captivati de viata profesionala. Noul bag Crumpler in editie limitata Private Surprize este lucrat manual si are un design neconventional, care te scoate in evidenta.

Colectia Private Surprise de la Crumpler este prima colectie in care a fost folosita baza de cauciuc colorat. Aceasta da un plus de rezistenta unor genti care deja sunt recunoscute ca fiind printre cele mai dure din lume. Atat de dure incat Crumpler ofera 30 de ani garantie la toate produsele. Designul lor este unul exceptional, gentile fiind o combinatie foarte reusita de stil urban si rafinament office.
Sa pui mana pe o geanta din noua colectie Private Surprise este ca si cum ai sarbatori Craciunul si ziua ta in acelasi timp
”, declara Dan Iavorszky Managing Partner Neocomm, importator exclusiv Crumpler in Romania.

Citește și:

Gama diversa a gentilor Crumpler ofera solutii pentru toti impatimitii de noi aparitii pe piata tehnologiei si pentru cei care calatoresc foarte mult, care au si vor sa isi protejeze un device de ultima generatie. Gama cuprinde Ipad & Tablet Bags, Camera Bags sau un Travel Luggage.

Gentile speciale de mana din noua colectie Crumpler “Private Surprise” sunt sexy, inspirate din uzura salopetelor, Crumpler dorind sa surprinda prin textura, culoare si un stil aparte.

In acelasi timp insa noua colectie Private Surprise se incadreaza in linia brandului Crumpler, cunoscut pentru eficienta compartimentarilor interioare si prin rezistenta materialelor folosite. Noile modele sunt prevazute cu “manere ale dragostei”, buzunare protectoare bine pozitionate, compartimentari care iti vor aminti ca brand-ul Crumpler ofera genti trainice, din materiale patentate, foarte rezistente si impermeabile: la exterior Chicken Tex Supreme 1000D cu partea inferioara din cauciuc a bag-ului, imprimat printr-o tehnica speciala, cu o finisare de calitate superioara. Compartimentele interioare sunt captusite, iar buzunarele interne sunt confectionate din plasa foarte rezistenta.

Citește și:

Colectia Private Surprise la Crumpler mixeaza stilul seducator urban cu cel office smart, iar culoarea da viata gentilor messenger, iubite de tineri, bikeri si urbanoutguys, precum si celor de calatorie, de weekend, organizatoare sau accesorii pentru gadget-uri.

Gentile de laptop Crumpler din noua colectie “Private Surprise” au detalii sofisticate, cu numeroase compartimentari din materiale protectoare, atat pentru laptop, cat si pentru accesoriile unui astfel de gadget.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.