Setari Cookie-uri

Events getlokal: 1-3 noiembrie

Fiind primul weekend al lunii noiembrie e Halloween weekend si, prin urmare, ai la dispozitie o sumedenie de party-uri care mai de care mai indraznete.

Halloween tastes good, la Journey Pub. Aici, pe 31 octombrie, se da startul unei calatorii inspaimantatoare alaturi de fantome, vrajitoare, varcolaci si strigoi. Prin colturile localului veti gasi paianjeni uriasi si peste tot veti avea ghost cookies din parta casei. Daca veti veni deghizati atunci veti primi si o reducere de 10% din nota de plata.

La Mike’s Pub se lasa cu party-ul “You are DEAD!” care aduna DJ-i care sa-I tina in priza pe toti. Este vorba despre DJ Oldskull, DJ Valentin Ilie si MC Claudio Dante.

Si la MODELiER se anunta o petrecere pe cinste, cu decor pe masura, candies si, desigur, alcool – pentru cei care nu vin cu masina intr-o noapte atat de infricosatoare.

Cei care cauta un party fara tematica Halloween au varianta mash-up party music in Expirat versus electronice de dans in OtherSide sau Alan Fitzpatrick care va fi prezent in premiera la noi in tata, sambata, in Kristal Glam Club.

Citește și:

Sala Palatului gazduieste in acest final de saptamana trei concerte ale unor artisti care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Pe 1 noiembrie il asculti live pe Tom Jones cu a lui "Delilah", pe 2 iti canta “Bensonhurts Blues " Oscar Benton, iar pe 3 Toto Cutugno impreuna cu 4 Divas promit un concert memorabil.

In premiera in Romania are loc festivalul de Tribal Fusion Dance - TribalFestBucharest la care vor participa dansatori din toata lumea. Festivalul e gazduit de ArCuB.

iti plac filmele frantuzesti? Ei bine, ai parte de asa ceva o saptamana intreaga, pentru ca vineri incepe Festival du Film Francais la Cinema Elvira Popescu.

Mai multe evenimente gasiti pe getlokal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.