comunicat de presa

Sarbatorile de iarna pot aduce suferinta

Anul acesta le puteti oferi celor dragi un brad natural in ghiveci. Pe langa produse naturale traditionale, delicatese din Franta sau Italia, in cosurile cadou Fabulous Baskets, puteti gasi brazi naturali in ghiveci.

Am venit in intampinarea clientilor Fabulous Baskets cu multe produse noi. Suntem mandri de cosurile cadou traditionale romanesti, am marit aceasta categorie, peste 20 de astfel de tipuri se regasesc anul acesta in catalog. Vrem sa scoatem in evidenta importanta pastrarii traditiilor, astfel ca, pe langa produse gourmet si decoratiuni de Craciun, anul acesta le puteti oferi partenerilor de afaceri, prietenilor si familiei, un brad natural in ghiveci.” Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Cosurile cadou Fabulous Baskets contin o selectie de cozonaci, dulceturi, zacusca , produse culinare desavarsite, vinuri de soi, cu povesti impresionante, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna realizate de artisti talentati, lumanari decorative produse cu multa daruire de mesteri traditionali dar si specialitati din Franta sau Italia.

Colectia de cosuri cadou pentru Craciun este disponibila online

Odata cu magia sarbatorilor de iarna, paharele rosii se intorc la Starbucks!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: