Setari Cookie-uri

Iarna aceasta Fabulous Baskets iti aduce bradul de Craciun acasa

Fabulous Baskets a lansat o colectie speciala de cosuri cadou pentru sarbatorile de iarna.

comunicat de presa

Anul acesta le puteti oferi celor dragi un brad natural in ghiveci. Pe langa produse naturale traditionale, delicatese din Franta sau Italia, in cosurile cadou Fabulous Baskets, puteti gasi brazi naturali in ghiveci.

Am venit in intampinarea clientilor Fabulous Baskets cu multe produse noi. Suntem mandri de cosurile cadou traditionale romanesti, am marit aceasta categorie, peste 20 de astfel de tipuri se regasesc anul acesta in catalog. Vrem sa scoatem in evidenta importanta pastrarii traditiilor, astfel ca, pe langa produse gourmet si decoratiuni de Craciun, anul acesta le puteti oferi partenerilor de afaceri, prietenilor si familiei, un brad natural in ghiveci.” Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Cosurile cadou Fabulous Baskets contin o selectie de cozonaci, dulceturi, zacusca , produse culinare desavarsite, vinuri de soi, cu povesti impresionante, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna realizate de artisti talentati, lumanari decorative produse cu multa daruire de mesteri traditionali dar si specialitati din Franta sau Italia.

Citește și:

Colectia de cosuri cadou pentru Craciun este disponibila online

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.