Setari Cookie-uri

Mirela Stelea te invata cum poti transforma o tinuta ofiice intr-una de cocktail

Nu poti merge la lucru nici in tinuta de seara, cum nici nu poti ajunge la cocktail in hainele de birou.

Se intampla destul de des sa fii nevoita sa pleci de la birou direct la un eveniment tip cocktail si sa nu ai timp sa treci pe acasa pentru a-ti schimba tinuta. Nu poti merge la lucru nici in tinuta de seara, cum nici nu poti ajunge la cocktail in hainele de birou.

Exista totusi o varianta de mijloc pe care o recomanda Mirela Stelea. Designerul vestimentar sustine ca accesoriile pot face tranzitia sigura.

"Puteti alege o rochie pana la jumatatea genunchiului, de preferat neagra, cu un taior. Poate fi chiar din dantela sau matase. La finalul programului, poti renunta la sacou si sa adaugi un colier XXL sau poti purta cercei discreti si o bratara pretioasa. Pantofii stiletto sunt obligatorii si poti schimba geanta de serviciu cu un clutch auriu sau rosu", spune designerul

Mirela Stelea a lucrat in ultima perioada intens la o noua colectie pe care tocmai a lansat-o saptamana trecuta. Noua linie vestimentara, FWD, reprezinta un nou pas inainte pentru Mirela Stelea, designerul trecand de la colectiile de rochii de cocktail si Red carpet, cu care si-a obisnuit publicul, la o gama pret-a-porter de lux.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.