Setari Cookie-uri

Corelli Atmosphere Boutique a deschis o noua locatie in Baneasa Shopping City

Magazinul este destinat iubitorilor de frumos, care doresc sa-si transforme casa intr-un camin armonios si cald.

comunicat de presa

Corelli Atmosphere Boutique -refugiu al frumosului- a deschis un nou magazin in Bucuresti, in Baneasa Shopping City, la etajul 1.

Boutique-ul reuneste elemente de design interior originare din toate colturile lumii, precum Germania, Italia, Franta si chiar regiunea Orientului. Imbinand traditia cu modernitatea, Corelli Atmosphere Boutique ofera o gama complexa de accesorii potrivite oricarui camin.

Noul magazin Corelli Atmosphere Boutique aduce in plin sezon friguros mai multa culoare si veselie prin intermediul accesoriilor de sarbatoare din colectia de Craciun. Zilele lunilor friguroase pot fi infrumusetate prin alegerea unor colectii decorative de exceptie, a portelanurilor fine si a materialelor textile cu detalii elegante.

In apropierea lunii cadourilor, colectia de Craciun ce se gaseste in magazinul Corelli Atmosphere Boutique din Baneasa Shopping City, intampina cerintele oricarui pasionat de frumos, prin intermediul unei colectii cu design festiv, ideala pentru a fi utilizata in propria casa sau pentru a fi oferita cadou.

Citește și:

Luna decembrie inseamna vitrine impodobite, oameni grabiti in cursa dupa cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi si bradul impodobit, pe care le puteti achizitiona din timp, din noua locatie Corelli Atmosphere Boutique din Baneasa Shopping City.

Prima locatie Corelli Atmosphere Boutique este cea din Piata Amzei nr. 10-22.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook Corelli

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.