Setari Cookie-uri

Plaza Romania iti face agenda pentru timpul liber

Plaza Romania a pregatit o serie de evenimente speciale si surprize inedite, de la cursuri de dans la teatru de papusi si de la targ de produse traditionale, la concurs de tinere talente, oferite tuturor celor care trec pragul mall-ului in urmatoarea perioada.

Comunicat de presa

In perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014, Plaza Romania impreuna cu Corazon Latino Dance Academy organizeaza cursuri de dans pentru toti pasionatii care cred cu tarie ca dansul reprezinta unul din modurile cele mai frumoase prin care te poti bucura din plin de viata.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani, Corazon Latino Dance Academy ofera tuturor doritorilor un abonament de 50% reducere in prima luna, iar din 18 noiembrie, cumparaturile de minim 100 lei le aduc vizitatorilor din Plaza Romania un curs de dans gratuit, oferita de celebra scoala de dans.

Talentul artistic este apreciat si sustinut de centrul comercial prin gazduirea in data de 15 noiembrie, incepand cu ora 18:00, a celei de-a treia editii a concursului interactiv de talente "Allegria" care se va desfasura lunar, pana in iunie 2014 in zona Rotonda din Plaza Romania.

Citește și:

Tineri cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani care au un talent aparte, indiferent ca este vorba de dans, muzica, teatru, numere de magie, pictura sau altele, sunt asteptati sa paseasca, plini de curaj, pe scena din Plaza Romania pentru a-si indeplini visul de a deveni staruri.

Din dorinta de a le oferi cel mai bun mix de activitati recreative si evenimente de familie, Plaza Romania le-a pregatit vizitatorilor Targul de produse traditionale si ecologice maramuresene ce va avea loc intre 15 si 17 noiembrie, intre orele 10:00 - 22:00.

Plaza Romania isi rasfata clientii cu bucate traditionale alese din zona Maramuresului. Preparatele "ca la mama acasa" precum carnaciori afumati, muraturi dupa reteta bunicii, miere de albine bio, magiun de casa, ciocolata de casa si multe alte bunatati vor aduce in Plaza Romania atmosfera de poveste a traditiilor maramuresene.

Pentru ca si distractia celor mici este o prioritate pentru Plaza Romania, mall-ul gazduieste in fiecare sambata si duminica, in zona Rotonda, intre 17:00 si 18:00, pana pe 8 decembrie 2013, teatrul de papusi care aduce in fiecare weekend zambetul pe buzele celor mici.
In cadrul evenimentului sunt organizate spectacole unde copiii isi pot explora imaginatia si creativitatea intr-o atmosfera relaxanta si distractiva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.