Setari Cookie-uri

Odata cu magia sarbatorilor de iarna, paharele rosii se intorc la Starbucks!

In asteptarea Craciunului, aromele unice Starbucks ne invita sa ne bucuram de magia sarbatorilor si sa ne amintim de cele mai frumoase povesti

Comunicat de presa

Paharele rosii, simbolul Craciunului la Starbucks, se intorc si anul acesta, adaugand un strop de magie sarbatorilor de iarna. Alaturi de traditionalele Toffee Nut Latte si cafele de Craciun, printre care Christmas Blend si Christmas Blend Espresso Roast, aromele noilor bauturi, precum Orange Mocha, ne amintesc de sarbatorile care se apropie.

De la inceputul lunii noiembrie, Starbucks ne invita sa ne bucuram de urmatoarele bauturi speciale:
Starbucks Orange Mocha: combinatia de espresso, ciocolata calda dulce cu aroma de portocale si lapte proaspat fiert ii dau acestei bauturi puteri magice, desavarsite de topping-ul de frisca si siropul mocha. O singura inghititura este suficienta pentru a ne aduce mai aproape de spiritul Craciunului.

Starbucks Toffee Nut Latte: sinonimul Craciunului la Starbucks, cu aroma de nuca, caramel dulce cremos, espresso si spuma de lapte catifelat, desavarsit de gustul caramelizat al topping-ului de nuca si frisca, se intoarce iarna aceasta in toate cafenelele.

Citește și:

Adauga o nota festiva vietii cotidiene bucurandu-te de o cana de Starbucks Christmas Blend, un amestec multiregional, cu boabe rare din Sumatra sau Starbucks Christmas Blend Espresso Roast, cu o aroma intensa si un extraordinar gust de condimente.

Alaturi de savuroasele bauturi si cafele speciale te poti bucura de Cranberry Orange Muffin – briosa delicioasa cu merisoare intregi si bucati de portocala, care se intoarce in acest an pentru a indulci momentele de Craciun.

Astfel, la Starbucks gasesti bauturi unice, cafea de calitate si combinatii delicioase; mai mult decat atat, ai ocazia de a alege cadouri pentru cei dragi din colectia Starbucks de pahare si cani.

Iarna aceasta, Starbucks este din nou destinatia ideala pentru cei care cauta adevaratul spirit al Craciunului!

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.