Setari Cookie-uri

Noua campanie Bonus Card trimite posesorii de card in destinatii de vacanta speciale

GarantiBank isi recompenseaza clientii cu premii deosebite pe noua platforma de comunicare Your World. Your Way

comunicat de presa

• GarantiBank isi invita clientii sa-si exploreze pasiunile si sa-si traiasca visele prin noua campanie „Traieste inedit cu Bonus Card”

• Platforma de comunicare “Your World. Your Way” ii invita pe posesorii de card in clubul select dedicat lor, disponibil pe club.bonuscard.ro, unde sunt recompensati cu premii deosebite

GarantiBank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, lanseaza campania „Traieste inedit cu Bonus Card”, prin care noii posesori de Bonus Card pot castiga vacante in destinatii special alese.

Cappadocia (Turcia), Reykjavik (Islanda), Edinburgh (Scotia), Copenhaga (Danemarca), Tel Aviv (Israel) si Rovaniemi (Finlanda) sunt la un Bonus Card distanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati pentru un Bonus Card pana pe 16 decembrie si sa alegeti destinatia preferata. Cuplurile pot alege dintre Copenhaga, Edinburgh, Reykjavík si Tel Aviv, in timp ce Cappadocia si Rovaniemi sunt disponibile si pentru familiile cu copii.

Citește și:

Odata ce ati primit Bonus Card si ati facut o tranzactie de minimum 150 de lei pana la data de 30 noiembrie, intrati in prima tragere la sorti ce va avea loc pe 4 decembrie. O a doua extragere va fi pe 10 ianuarie 2014, pentru cei care fac trazactia de minimum 150 de lei pana pe 7 ianuarie 2014.

Castigatorii se vor bucura de o vacanta deosebita, cazare in hoteluri de lux cu demipensiune, excursii locale si toate costurile acoperite.

Intotdeauna ne rasfatam clientii si ii surprindem cu cele mai bune oferte, pentru ca ei sa se bucure de un tratament special. De data aceasta, ii ducem la nivelul urmator si le oferim sansa de a-si explora pasiunile si de a trai experiente unice prin simpla aparteneta la clubul select al posesorilor de Bonus Card”, spune Anca Motca, Director General Adjunct, GarantiBank.

Platforma de comunicare “Your World. Your Way” este dedicata posesorilor de card, care acum pot fi parte din clubul select Bonus Card.

Citește și:

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, posesorii de card sunt invitati sa acceseze www.bonuscard.ro pentru a afla noutati despre campaniile curente organizate impreuna cu magazinele partenere, precum si pe club.bonuscard.ro, pentru informatii legate de Campania „Traieste inedit cu Bonus Card”.

Bonus Card este un produs unic in Romania si cel mai complex instrument de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti.

Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o achizitie, atat in tara, cat si in strainatate, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua extinsa a magazinelor partenere Bonus Card. Mai mult, clientii pot opta pentru plaţile in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale. Bonus Card are o retea extinsa de peste 5.000 de magazine partenere in toata tara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.