Setari Cookie-uri

Massimo Dutti a fost inaugurat astazi, 21 noiembrie in Bucuresti Mall

Massimo Dutti, unul dintre cele mai renumite branduri de moda, a fost inaugurat astazi, 21 noiembrie, in Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din tara noastra.

comunicat de presa



Bucuresti Mall continua sa stabileasca trendurile in moda, oferind clientilor sai mixul perfect de chiriasi care sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Astfel, celor peste 100 de nume importante din zona de fashion si entertainment li s-a alaturat in luna noiembrie Massimo Dutti, unul dintre cele mai cunoscute branduri de moda, ce a fost deschis astazi la etajul 1 al centrului comercial, ocupand o suprafata de peste 500 mp. Massimo Dutti face parte din grupul spaniol INDITEX - cel mai mare retailer de imbracaminte din lume.

„Prioritatea noastra este sa depasim nivelul asteptarilor clientilor nostri, oferindu-le constant noi oportunitati de shopping si acces la branduri cunoscute si apreciate. Prin deschiderea Massimo Dutti in Bucuresti Mall intampinam nevoile si dorintele vizitatorilor in materie de moda”, a declarat Razvan Gaita, General Manager Anchor Grup.

Prin diversitatea si calitatea chiriasilor sai, primul mall din Romania se pozitioneaza ca una dintre cele mai apreciate destinatii pentru cumparaturile bucurestenilor.

Citește și:

Anul acesta, Bucuresti Mall a inceput implementarea proiectului de repozitionare pe piaţa centrelor comerciale din capitala, astfel ca anul viitor vor fi vizibile modificari importante atat in ceea ce priveste mixul de chiriasi, cat si designul si arhitectura mall-ului.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.