Setari Cookie-uri

Colectia Eastpak Toamna-Iarna 2013 este acum in Romania!

Ultrafunctional si "uber-stylish", serios si provocator, extrem de inventiv si in acelasi timp credincios mostenirii brandului. Asa arata noile accesorii din colectia de toamna-iarna EASTPAK.

Comunicat de presa

Colectia de toamna-iarna EASTPAK 2013 este dovada ca opusurile se pot contopi intr-o uniune perfecta. Astfel a luat nastere o linie originala de genti si valize de voiaj adaptate nevoilor noii generatii.

Colectia combina deja consacrata calitate si durabilitate a produselor EASTPAK cu un concept nou si un design inovativ. REZULTATUL? O gama larga de solutii dedicate oamenilor care traiesc, muncesc si evadeaza in oras. Noua colectie creeaza armonia cu lumea urbana prin fuctionalitate si stil.

Noua colectie contine cinci game EASTPAK in care contrariile se imbina perfect. Rucsacul Authentic Returnity are un aspect vintage si este facut din materiale foarte rezistente si din piele de calitate superioara - made in USA.

Authentic Cottown are un stil clasic si rafinat, iar Authentic Digin combina mostenirea brandului cu un stil ecologic, folosind exclusiv materiale naturale. Authentic Smartuals ofera solutia perfecta pentru a avea mereu aparatul foto, laptopul sau alte gadget-uri la indemana. Gama Core Series are un aspect modern care se bazeaza pe eleganta si traditie.

Citește și:

Toon Kympers , VP Product and Merchandising EASTPAK prezinta astfel brandul EASTPAK:

"EASTPAK este acolo sus datorita radacinilor noastre adanci. Asa ca nu ar trebui sa fie o surpriza ca aceasta colectie este inspirata atat din vasta noastra mostenire, cat si din viziunea noastra creativa asupra viitorului. Experienta noastra in producerea de articole militare si inclinarea noastra spre calitate si functionalitate ne da posibilitatea sa evoluam si sa ne adaptam continuu nevoilor in schimbare ale clientilor nostri. Ne da o sansa uriasa de a experimenta cu idei noi concepte de design si solutii pentru a trai si a ne misca in marile orase ale lumii si nu numai… Pe scurt, EASTPAK este consecvent trecutului sau dar totodata pregatit pentru a explora viitorul".

Neocomm este o companie romaneasca, specializata in importul si distributia de accesorii pentru gadgeturi/portabile.

Citește și:
  • Colecția Primăvară/Vară 2023 Gérard Darel
  • Splash - colecția must-have a verii!
  • Splash - colecția CROCS must-have a verii!

In Romania, importa si distribuie trei mari branduri cunoscute la nivel international: booq, Crumpler si Eastpak.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.