Setari Cookie-uri

Renault Romania devine partener oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman pentru perioada 2013-2016

Renault Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, un parteneriat pentru patru ani. Renault Romania devine partenerul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, iar Renault este desemnata masina oficiala a COSR.

Comunicat de presa

Parteneriatul reprezinta continuarea bunei colaborari din 2012, cand Renault a sustinut si promovat valorile olimpice si a recompensat performantele sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, in functie de culoarea medaliei.

In cadrul noului parteneriat oficializat astazi, Renault se angajeaza sa sustina initiativele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in perioada 2013-2016. Un prim pas a fost facut deja prin punerea la dispozitie a unei flote de autoturisme. In plus, Renault isi manifesta intentia de a recompensa sportivii romani ce vor fi medaliati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat:

"Parteneriatul dintre Renault Romania şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman are la baza obiectivul comun de a sustine si promova spiritul si valorile olimpice precum excelenta, perseverenta, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani si ii vom sprijini in initiativele lor. In 2016, ca si in 2012, vom recompensa performantele sportivilor romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro."

Citește și:

Octavian Morariu, Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a adaugat:

"Multumim Renault Romania pentru deschiderea şi sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutam initiativa partenerului nostru principal de a fi alaturi de sportivii olimpici, de a recompensa performantele lor deosebite si de a promova, alaturi de noi, valorile olimpice. Sportul romanesc are nevoie de parteneri pe termen lung, asa cum este Renault, si le multumim inca o data ca ne sunt alaturi."

Cu ocazia semnarii parteneriatului cu COSR, Renault Romania ii invita pe toti cei care cred in valorile olimpice si vor sa ii sustina pe sportivii romani pe pagina de Facebook Renault Romania - https://www.facebook.com/RenaultRomania.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.