Setari Cookie-uri

Liberty Center da startul sarbatorilor de iarna cu premii cat sacul Mosului

Cumparatorii pot castiga zilnic vouchere de cumparaturi sau marele premiu constand in cinci tablete Samsung

comunicat de presa:

In luna decembrie, Liberty Center se transforma in Casa Mosului si isi asteapta vizitatorii cu premii si multe surprize, concursuri si colinde, parte a unei campanii menita sa aduca in prim-plan traditiile si spiritul Craciunului.

In perioada 29 noiembrie – 22 decembrie, cei care achizitioneaza produse de minimum 50 de lei din magazinele din Liberty Center pot castiga numeroase premii zilnice, prin tragere la sorti, precum si una dintre cele cinci tablete Samsung la finalul campaniei, un cadou perfect de pus sub brad.

Cumparatorii pot castiga si premii instant daca se intalnesc cu promoterii Liberty Center si se joaca in aplicatia „Cumperi si Castigi”. Inscrierea in cursa pentru cele cinci tablete Samsung se poate face prin intermediul paginii de Facebook, introducand numarul de pe bonul de cumparaturi in aplicatia „Cumpara cadouri din Liberty Center si castiga premii cat Sacul Mosului”. Extragerea castigatorilor va avea loc luni, 23 decembrie.

Citește și:

Cei mici sunt si ei in prim-plan in luna decembrie si vor avea parte de multe surprize. Mos Craciun si spiridusii sai ii asteapta pe prichindei in casa lui Mos Craciun, in perioada 6 - 23 decembrie, pentru a le asculta dorintele legate de cadouri. La plecare, copiii vor lua cu ei o fotografie cu Mosul. Si pentru a imbina utilul cu placutul, cei mici sunt invitati sa participle la ateliere unde invata cum sa prepare un cozonac pe gustul Mosului, iar spiridusii ii vor astepta si ei pentru sesiuni de pictura pe fata si multe alte ateliere.

In fiecare sambata, vizitatorii vor asista la concerte de colinde, sustinute de coruri de copii de la scolile din sectorul 5 si vor putea vota pe Facebook corul favorit, care va fi rasplatit de Mos Craciun cu laptopuri pentru dotarea laboratorului de informatica.

Ne dorim sa oferim o atmosfera speciala tuturor vizitatorilor si clientilor nostri in luna decembrie si pentru aceasta suntem bucurosi ca am reusit sa implicam toti chiriasii in activitatile specifice. Prin initiativele din aceasta perioada a anului incepem sa conturam directia viitoare a comunicarii si pozitionarii, prin care Liberty Center vine mai aproape de comunitate si de familii”, spune Corina Toma, Center Manager al Liberty Center.

Citește și:

Programul concursurilor si al activarilor este disponibil incepand cu data de 29 noiembrie pe www.libertycenter.ro si pe www.facebook.com/LibertyCenterMall.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.