Setari Cookie-uri

In premiera la Zodiac Cafe, lansarea cartii astrologului Alexandru Nicolici si tombola Zodiac Cafe!

Primele previziuni astrologice pentru anul 2014 va vor fi dezvaluite in cadrul lansarii cartii “Zodiac 2014”, sambata, ora 12:00!

comunicat de presa

“Cei care au avut privilegiul de a participa la prima editie a targului de astrologie au avut parte de multe momente placute. Astrologi cu renume au oferit consultanta celor interesati, altii s-au bucurat sa admire si sa achizitioneze diverse obiecte unicat personalizate in functie de zodie, create sub impulsul si influenta astrelor.

Placerea intalnirii multor astrologi pe care de obicei ii urmaresti doar la televizor sau deloc, a fost savurata de multi participanti. Va invit cu placere sa participati la cea de-a doua editie si sper sa va placa cea mai recenta carte a mea “Zodiac 2014” – o carte cu prognozele anului viitor, atat la nivel personal, cat si la nivel socio-economic si politic.” declara Alexandru Nicolici.

O alta surpriza a acestei editii este data de prezenta membrilor Ruyi Concept , care vor tine un whorkshop despre ce inseamna cu adevarat notiunea de dezvoltare personala si spirituala.Un motiv in plus de a va petrece acest weekend intr-o atmosfera placuta, relaxanta, guvernata de astre!

Citește și:

Asadar, daca vreti sa stiti ce va rezerva urmatorul an in materie de sanatate, dragoste, cariera sau ce cadou sa oferiti in functie de zodia persoanei iubite, va asteptam pentru a afla cat mai multe secrete despre aceasta stiinta pe 30 nov. si 1 dec., in Centrul Vechi (Old City Pub), intre orele 12:00 – 19:00, accesul fiind gratuit!

Printre invitatii de seama se numara binecun oscutii astrologi Adina Binder, Minerva, Barbara Bacauanu, Alexandru Nicolici, Ludmila Argesanu sau Rodica Purniche.

Zodiac Café, este primul targ de astrologie din Centrul Vechi, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.

Evenimentul este promovat si sustinut de: Revista AstroGlob, Revista Cosmopolitan, Romania FengShui, Aimee.ro, Calendarevenimente.ro, Ziarul Ring, SensoTV, Bucuresti FM, 121.ro, Eva.ro, Port.ro, Kudika.ro, Divahair.ro, Old City Pub, Magazin Ezoteric Mistique Tortoise, precum si de alte reviste de specialitate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.