Setari Cookie-uri

In Baneasa Shopping City de sarbatori au loc numeroase activitati pentru copii

Baneasa Shopping City ofera momente de neuitat tuturor copiilor ce viziteaza in perioada 1-24 decembrie zona Magie si Feerie din Galeria Feeria si CASA LUI CRACIUN, sediul central al lui Mos Craciun situat la primul etaj al centrului comercial, in zona Star Atrium. Astfel, in ambele locatii prichindeii vor avea prilejul ca in fiecare weekend din luna decembrie sa se bucure de o serie de activitati si jocuri speciale.

Comunicat de presa

In zona Magie si Feerie copiii vor gasi Globul Dorintelor, un glob de peste 4 metri in diametru. Toti cei prezenti vor putea face poze in interiorul globului si vor primi drept amintire fotografia. De asemenea, tot aici, cei mici le vor spune zanelor ce cadouri isi doresc, vor descoperi statuile vivante si vor invata cum sa confectioneze decoratiuni de Craciun, alaturi de spiridusii priceputi.

In CASA LUI CRACIUN, copiii pot partipa la karoke, se pot delecta cu povestile fantastice ale elfilor si vor descoperi in cadrul atelierului de toy design, cum sa-si creeze propria lor jucarie. Pentru inventarea jucariei, copiii vor fi ajutati in datele de 1, 6, 7 si 8 decembrie 2013 de catre un artist grafician. Toate desenele realizate vor intra intr-o tragere la sorti, premiul constând in crearea jucariei extrase. Extragerea va avea loc in data de 9 decembrie, ora 19:00, in CASA LUI CRACIUN, iar mai multe detalii in privinta regulamentului se gasesc pe: http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1084

Citește și:

Pe 14 decembrie la ora 16:00, in CASA LUI CRACIUN isi face aparitia si Mos Craciun alaturi de un grup de copii ce vor cânta colinde. Pâna in Ajunul Craciunului Mosul va intâmpina copiii cu multe surprize, ascultându-le dorintele si oferindu-le cadouri.

Atmosfera de iarna si sarbatoare va transforma Baneasa Shopping City in locul magic menit sa aduca spiritul Craciunui in viata tuturor vizitatorilor.

Programul detaliat al activitatilor de sarbatori poate fi gasit pe site-ul Baneasa Shopping City.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.