Setari Cookie-uri

ROUGE NAIL BAR sarbatoreste un an de la deschidere

S-a implinit un an de la deschiderea primului nail bar din capitala, un loc chic unde te poti bucura de servicii de manichiura si pedichiura in atmosfera unui bar urban.

comunicat de presa

S-a implinit un an de la deschiderea primului nail bar din capitala, un loc chic unde te poti bucura de servicii de manichiura si pedichiura in atmosfera unui bar urban. Un loc care se transforma cat ai clipi intr-un spatiu destinat petrecerilor, in care muzica, produsele de infrumusetare si cocktail-urile creeaza o lume in care iti doresti sa revii oricand. Acum, cu o noua gama de produse pentru ingrijirea unghiilor de la TRIND, dar si cu noi surpize cu aroma de cafea din partea SAECO.



Partea de manichiura gazduieste peste 15 branduri de oja si produse de ingrijire a pielii, dintre care 8 se afla aici in exclusivitate si se bucura de un mare succes. Incepand cu luna decembrie Rouge Nail Bar devine distribuitor oficial al gamei TRIND, produse specializate in regenerarea profunda, ingrijirea si rasfatul unghiilor si mainilor. Ca si completare a tratamentului personalizat de unghii, ojele TRIND au un tratament special inclus. Cosmeticele olandeze sunt printre cele mai apreciate produse din lume fiind cunoscute sub denumirea de ”doctorii unghiilor”. Compania a intrat pe piata din Europa in 1988 si s-a extins in America 4 ani mai tarziu.

Citește și:

Gama Trind se bucura de reactii pozitive din partea consumatorilor, dar si a liderilor de opinie din toata lumea. Obisnuim sa organizam frecvent intalniri in locatiile noastre, tocmai pentru ca tratamentele pot fi testate iar efectele se vad pe termen lung. Am ales sa venim si in Romania atunci cand am primit invitatia din partea Rouge Nail Bar. Este un concept apropiat de cel al locatiilor noastre si ma bucur enorm ca ne-am intalnit.” declara Frank Schretlen, International Sales and Brand Development Manager TRIND Cosmetics.

Sanatatea si gustul autentic definesc partea de bar, iar Rouge este locul unde culorile fructelor naturale se asorteaza manichiurii tale. Aici cafeaua de dimineata iti insoteste manichiurile matinale, iar seara te poti rasfata cu cockatil-uri inedite, sampanie sau un vin bine ales. Si pentru ca fiecare ocazie se sarbatoreste in alt stil si cu o cafea diferita, incepand cu luna decembrie, partea de bar este completata de aparatul de cafea SAECO, Grand Baristo. Legendara pasiune italiana pentru cafea s-a concretizat in 1985 cand Saeco a creat primul espressor automat, brand-ul continuand sa inoveze modalitatile prin care poate oferi o experienta premium in materie de cafea. Barul Rouge isi va astepta clientii de acum cu 16 specialitati diferite de cafea, peste 6000 de combinatii, totul la o atingere distanta.

Citește și:

Rouge Nail Bar cauta in continuare sa surpinda prin lucuri de care doar aici te poti bucura. Noutatile anului 2013 au fost: masina de printat unghii, largirea gamei de brand-uri si culori, sesiuni de make-up si petreceri tematice de poveste.

Din 2014 Rouge Nail Bar va trece la etapa urmatoare si, pe langa partea de bar si manichiura, lanseaza o parte dedicata ingrijirii parului. Nail Bar-ul va avea un loc special amenajat de hairstyling.

Astfel, Rouge Nail Bar devine tot ce ti-ai dori de la un loc in care iesi la cafea cu prietenele si aveti parul si manichiura deosebite.

In cadrul evenimentului de aniversare au participat si: Rucsandra Hurezeanu, Dana Savuica, Anca Rusu, Camelia Sucu, Daniela Nane, Roxana Iliescu, Adina Galupa, Madalina Anea.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.