Setari Cookie-uri

GetLokal iti aduce evenimentele de weekend!

Daca esti la Universitate in aceasta seara ai sansa sa prinzi momentul cand vor fi aprinse luminie de sarbatori, aproape trei milioane beculete de tip LED care vor impodobi Bucurestiul, pe un traseu de 23 de kilometri si sa te bucuri de grupurile de colindatori care vor concerta.

S-a dat startul la targurile de Craciun. Cel mai mare este cel din Piata Universitatii intr-un decor creat de Viaceslav Vutcariov si realizat din 12 tone de cetina si 65 de casute de lemn. Daca esti la Universitate in aceasta seara ai sansa sa prinzi momentul cand vor fi aprinse luminie de sarbatori, aproape trei milioane beculete de tip LED care vor impodobi Bucurestiul, pe un traseu de 23 de kilometri si sa te bucuri de grupurile de colindatori care vor concerta.

Atmosfera de sarbatoare trezeste pofta de povesti asa ca trebuie sa stii ca tot vineri la Teatrul Mignon, Doina Lavric insotita de actorii Ana Pepine si Paul Cimpoieru canta despre dragoste si viata in spectacolul "Poveste din Bucovina", iar la Sala Palatului trupa Fire of Anatolia aduce un spectacol de muzica, stralucire, lumina ,culoare care poveseste fragmente din istoria Mesopotamiei si Anatoliei.

Citește și:

Pe langa party-urile cu tematica poti celebra Sf Nicolae la un show audio-vizual de maxima intensitate oferit de trupa americana The Soft Moon in Control, la concertul Silent Srtike & Kazi Ploae din B52, la Colectiv cu Travka sau in Puzzle pe muzica celor de la Luna amara.

Sambata poti alege unul din spectacolele de coregrafie de la CNDB create in cadrul programului RAP* - Dead Thinking de/cu: Alina Popa si Florin Flueras si What makes all of us go further, de/cu Catalina Gubandru sau spectacolul de impro al celor de la Improvisneyland de la Studio 7A.

Duminica ai un nou spectacol inspirat al trupei Improvisneyland, intr-o alta formatie, la Club 99, iar la Ceainaria Serendipity esti invitat la un concert de muzica veche si noua la instrumente de epoca care cuprinde lucrari de Gastoldi, Praetorius, Telemann, Buschmann si Bartok.

Citește și:

Cititi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro. http://www.getlokal.ro/ro/article/evenimente-bucuresti-weekend-06-07-08-noiembrie-2013

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.