Setari Cookie-uri

Lansare "Imperia" by Georgiana Ionita in WM Designer Concept Store

Femeia "IMPERIA", impecabila si mereu in centrul atentiei

comunicat de presa

Tinutele sunt realizate din voaluri fine, tafta duchesse si dantele, fiind accesorizate cu elemente aurii, aplicate manual. Femeia “IMPERIA”, impecabila si mereu in centrul atentiei, va fi infatisata in diferite ipostaze, de la forme fluide la forme geometrice, in combinatii de culori: albastrul regal, rece dar plin de senzualitate, nude-ul pur care scoate in evidenta personalitatea si negrul misterios, care aduce in prim plan eleganta si puterea.

Toate elementele colectiei IMPERIA au fost gandite de tanara creatoare in scopul de a surprinde si de a construi tiparul femeii perfecte, al carei exterior fabulos va fi, cu siguranta, admirat de toata lumea.


WM Designer Concept Store este o companie care colaboreaza cu designeri talentati atat autohtoni cat si internationali, oferindu-le posibilitatea de a-si prezenta creatiile intr-o atmosfera artistica in centrul orasului.

Citește și:

Albul si negrul initialelor din logo-ul brandului evidentiaza puritatea feminina si taria masculina. Colectiile “womenswear” in magazin sunt reprezentate de “W”-ul alb si colectiile “menswear” de “M”-ul negru. WM Designer Concept Store este o platforma creativa a artistilor si designerilor contemporani, fiind un concept creat de Yagmur Akdag, lansat in Iunie 2013.

Iin WM puteti gasi creatii ale unor artisti si designeri precum: Georgiana Ionita, Dana Budeanu, Lena Criveanu, Alexandra Calafeteanu, Yagmur Akdag, Florin Dobre,Ghazaleh Emami, Stefan Musca, Clara Rotescu, Dana Rogoz,Anca Irina Lefter,, Denis Predescu, DiManolo, Fire de Murg, Sophie Hand Bags, Eneada.

Partenerii evenimentului : HyperFlash, Hyp TV, Natalin's Studio, Prestige Boutique, WM Designers

Citește și:

Bvd Regina Elisabeta nr 63

Mai multe detalii pe gi-georgianaionita.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.