Setari Cookie-uri

Aniversarea a 4 ani de AFI Palace Cotroceni a reunit peste 250.000 de oameni

In perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, AFI Palace Cotroceni a sarbatorit 4 ani de la deschidere, evenimentele aniversare reunind un numar record de vizitatori: peste 250.000 de oameni au trecut pragul centrului comercial.

comunicat de presa

Responsabili de incalzirea atmosferei au fost DJ-ii ProFM, care au animat seara de Sf. Andrei cu mixurile lor. Distractia a continuat de 1 decembrie cu un concert sustinut de Guess Who si Sore, urmat pe 2 decembrie de concertul Loredanei si al echipei ei de la Vocea Romaniei, show-uri ce au strans mii de fani langa scena din zona patinoarului din interiorul centrului comercial.

AFI Palace Cotroceni nu i-a uitat nici pe cei mici, pentru care a pregatit pe 1 si 2 decembrie o reprezentatie inedita cu pinguini, sustinuta de circul Aquatico Bellucci.

Tot pe 2 decembrie s-a desemnat si marele castigator al tombolei aniversare, Mircea Marian Mitroi din Bucuresti fiind de acum norocosul posesor al unui Peugeot 308. Si celelalte premii, 4 excursii in strainatate, o garderoba completa (4 tinute pentru 4 anotimpuri), vouchere valorice, aparatura electrica si electrocasnica, si-au gasit castigatorii.

Citește și:

Pentru mai multe informatii si poze accesati www.afipalacecotroceni.ro sau pagina de Facebook, AFIPalaceCotroceni.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.