Setari Cookie-uri

De Noaptea Ielelor, Harap Alb continua alaturi de Ultimul Zburator

Evenimentul va avea loc marti, 17 decembrie in Silver Church, de la orele 19:00. Organizatorii au pregatit multe suprize, pe langa zburatori si iele, cum ar fi concertele celor de la Tiarra Band, Ad-Hoc si Trupa 23. Intrarea este libera!

Comunicat de presa

Lansarea numarului 8 a revistei de banda desenata "Harap Alb continua..." este insotita de un alt eveniment important pe piata romaneasca: lansarea afisului primului film independent fantasy romanesc, "Ultimul Zburator", produs de Asociatia Culturala Promissum . Evenimentul va fi unul inedit prin aceea ca Harap Alb si Ultimul Zburator aduc in atentia publicului mituri si povesti, date de unii oameni uitarii, dar reinviate prin print si film si chiar adaptate vremurilor noastre.

Si cum altfel putem pune in valoare miturile si povestile decat printr-un eveniment de lansare care sa recreeze atmosfera de basm din revista "Harap Alb continua" si din filmul "Ultimul Zburator"? Ambele initiative promoveaza vechi valori culturale romanesti si isi doresc sa readuca in atentia publicului eroii autohtoni reinventati in modernitate.

Citește și:

Veti avea ocazia sa ii intalniti pe Stefan (Harap Alb) si Mara (Fata Imparatului Rosu), sa luati autografe de la actorii din film, sa vorbiti cu membrii echipei de redactie si cu realizatorii "Ultimului Zburator".
Nu ne-am imbracat eroii in ie, opinci si itari. I-am imbracat in armuri si piele, le-am dat sabii si motoare si i-am pus la treaba!

Numarul 8 al revistei "Harap Alb continua..." contine detalii picante petrecute in timpul filmarilor la "Ultimul Zburator".

Incepand cu data de 15 decembrie, numarul 8 al revistei de banda desenata "Harap Alb continua..." va fi disponibil in aplicatia "SuperErou" ( http://hacbd.ro/mobile ), acum prezenta si pe iPhone (alaturi de variantele deja disponibile pentru iPad, telefoane si tablete Android), cat si la chioscurile de ziare din toata tara, supermarketuri si benzinarii sau poate fi comandat de pe site-ul www.harapalbcontinua.ro, unde va si puteti abona.

Citește și:

Harap Alb Continua! este singura revista profesionista de benzi desenate din Romania. Primul numar a fost lansat in octombrie 2012 si apare o data la 2 luni intr-un tiraj de 10.000 de exemplare distribuite in toata tara. Harap Alb nu este cu nimic mai prejos decat supereroii americani.

Doar ca a dormit prea mult. E timpul sa se trezeasca. Harap Alb continua! se reinventeaza, traieste in prezent, ilustrat in stilul benzilor desenate Marvel/DC Comics in incercarea de a reda tinerilor din ziua de azi simtul aventurii oferit de povestile, mitologia si legendele romanesti.

"Ultimul Zburator" este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala "Promissum" si distribuit in cinematografele din Romania de InterComFilm Distribution.

Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire care transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului.

Citește și:

Echipa si actorii au realizat acest proiect pentru ca au indraznit sa creada!

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.